Oby tak dalej

Poniżej kilka fotek:

Nowa dyscyplina - parkowanie synchroniczne

Serdecznie pozdrawiamy i do zobaczenia na kolejnych spotach

Moderator: Wilkin
Z zalem czytam te relacje.Nat pisze:Dziękuję wszystkim którzy przybyli w swoich wspaniałych maszynach(16 Lancii plus 3 nielancie)
, były trzy debiuty - szara Lybra Rafaków, automatyczna Lybra Jakuba, Magdy i Zosi z Brodnicy oraz 2,4 intensa Grzegorza z Płocka (witamy debiutanta
)
Naliczyłem aż dziesięć kobiet na spocieco niechybnym znakiem jest, że łagodnieją nam obyczaje i statystyczny Lancisti jest coraz piękniejszy
Prócz obecności stałych bywalców bardzo cieszy, że kolejny raz było kilku debiutantów na naszym spociku, oraz że za każdym razem odnajdujemy starych dobrych a dawno nei widzianych znajomych, którzy odnajdują się (czasami liczniejsi, niż onegdaj)
I tu prośba - jakoś nie udało mi się zapytać - co sądzicie o "Róży wiatrów"?
Podobało się, czy na nastwpny spot szukac czegoś innego?
Prosze o Wasze opinie!
Hmmm... ja w sumie też debiutowałem na spocie ze swoją 2,4 Intensą, sąsiad - chyba o mnie zapomniałeśNat pisze:Dziękuję wszystkim którzy przybyli w swoich wspaniałych maszynach(16 Lancii plus 3 nielancie)
, były trzy debiuty - szara Lybra Rafaków, automatyczna Lybra Jakuba, Magdy i Zosi z Brodnicy oraz 2,4 intensa Grzegorza z Płocka (witamy debiutanta
)