W razie potrzeby postaram się pomócbargaw3181 pisze:Cleric przyłączam się do organizacji:D
Pamiętaj o mnie

Moderator: wujekp
W razie potrzeby postaram się pomócbargaw3181 pisze:Cleric przyłączam się do organizacji:D
Pamiętaj o mnie
hahaha ja Cię(Was) też dwa do trzech razyPozdrowienia dla wytrawnych kawiarzy![]()
Jeżeli robota przeszkadza Ci w spotach to ją rzuć mimo że świeżaKruszyna pisze:Miło że spotkanie wypaliło i Ci którzy być mogli, są zadowoleni.. Będę czekać na kolejną okazję.. może wtedy uda się jakoś załatwić wolne![]()
Pozdrawiam
Trzeba popracować trochę by móc dopieścić KapiszonaJeżeli robota przeszkadza Ci w spotach to ją rzuć mimo że świeżaKruszyna pisze:Miło że spotkanie wypaliło i Ci którzy być mogli, są zadowoleni.. Będę czekać na kolejną okazję.. może wtedy uda się jakoś załatwić wolne![]()
Pozdrawiam
wujekp pisze:W razie potrzeby postaram się pomóc
Śliczniecleric pisze:tak po głębszym zastanowieniu się najlepszą miejscówą na spotkanie było by http://www.konie.jaworzno.pl/index.html jest miejsce do zaparkowania fajna i spokojna okolica, dla dzieciaków znajdą się atrakcje jak konie itp. A my możemy sobie zasiąść i pogadać na spokojnie
tylko jak coś porponował bym weekend przed świętami bym się dowiedział jak i co z dostępnością miejsc itp i proponował bym wcześniejszą godzinę np 15 lub 14 aby obaczyć nasze autka w pełnej krasie i popstrykać fajne fotkidodatkowo w sam raz okazja żeby sobie życzenia na święta poskładać i może jakiś opłatkiem połamać w rodzinnej lanciowskiej admosferce
bufi pisze: ŚlicznieOśrodek fajny no i dzieci uwielbiają konie . Cleric w przyszłym tygodniu wybieram się na basen do Jaworzna , może spotkamy się i obgadamy temat , z chęcią pomogę w organizacji . Jaworzno przecież w Lancisti siłą stoi . Podeślij mi jak możesz swoją komórkę na PW , jeśli oczywiście wyrażasz chęć na spotkanie
Opłatkiem podzielić się z Lancistkami(tami) - bezcenne
artjas pisze:niestety odpadam
20stego będziemy już na dalekiej północy, tym razem święta u teściów nad morzem.