Lybra - ekranik wyswietlacza ICS
Odp: Lybra - ekranik wyswietlacza ICS
Instrukcja mówi:

Item ględziarze i bajdury,/Ciągnący z nieba grubą rentę,/O, łapiduchy z Jasnej Góry,/Z Góry Kalwarii parchy święte,/
I ty, księżuniu, co kutasa/Zawiązanego masz na supeł,/Żeby ci czasem nie pohasał,/Całujcie mnie wszyscy w dupę.
Julian Tuwim
I ty, księżuniu, co kutasa/Zawiązanego masz na supeł,/Żeby ci czasem nie pohasał,/Całujcie mnie wszyscy w dupę.
Julian Tuwim
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
witam mam podobny problem tzn. - wróciłem z pracy radio działało b.dobrze następnego dnia rano na wyświetlaczu pisze radio off. Radio działa, wyświetlacz działa - ale tylko ustawienia prędkości itp. oraz stan zurzycia benzyny i buzzer. natomiast nie mam opisanych stacji, i nie mogę wejść w żadne ustawienia radia!! to też mogą być bezpieczniki?? 

Hej, masz jednak pol problemu bo u mnie wszystko martwe
.W poniedzialek jade do ASO Rzeszow, u mnie nie ma mocnych.Sprobuj sprawdzic bezpieczniki+ten za radiem.Powodzenia

-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
tak w aso w katowicach terminy są za tydzień a mnie to drażni
pozatym zauważyłem że nie działa mi nawiew na przód!! jak mam puszczone na szybę to i tak leci mi na nogi i na szybę to normalne? nie wiem musze zobaczyć jak się wyciąga to radio i poszukać tego bezpiecznika! trudno jak nie to trzeba kupic jakies używane bo pewnie mniej będzie kosztowało niż wizyta w aso
ps. dzięki za odpisanie!! jak coś będziesz wiedział to napisz. Pozdrawiam!!

pozatym zauważyłem że nie działa mi nawiew na przód!! jak mam puszczone na szybę to i tak leci mi na nogi i na szybę to normalne? nie wiem musze zobaczyć jak się wyciąga to radio i poszukać tego bezpiecznika! trudno jak nie to trzeba kupic jakies używane bo pewnie mniej będzie kosztowało niż wizyta w aso

ps. dzięki za odpisanie!! jak coś będziesz wiedział to napisz. Pozdrawiam!!
Wiec tak, bezpieczniki sprawne a Ics dalej martwy.W zwiazku z tym szukam fachowca z Lublina i okolic.
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Moja rada - poszukaj na Allegro nowego (staregorodos pisze:Wiec tak, bezpieczniki sprawne a Ics dalej martwy.W zwiazku z tym szukam fachowca z Lublina i okolic.

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
A nie jest to przypadkiem związane ze słabym prądem ładowania względnie wyładowaniem się akumulatora?Paweł lancia 1.8 ;) pisze:witam mam podobny problem tzn. - wróciłem z pracy radio działało b.dobrze następnego dnia rano na wyświetlaczu pisze radio off. Radio działa, wyświetlacz działa - ale tylko ustawienia prędkości itp. oraz stan zurzycia benzyny i buzzer. natomiast nie mam opisanych stacji, i nie mogę wejść w żadne ustawienia radia!! to też mogą być bezpieczniki??
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Za zielony jestem w temacie zeby odpowiedziec 

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
To szus do elektryka samochodowego, miernik i masz odpowiedź!
Taka weryfikacja powinna być gratis.
Taka weryfikacja powinna być gratis.
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Nat

- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Jak jest słaby akumulator to nigdy z automatu radio się nie wyłączy (żeby był widoczny komunikat "Radio off"). Conajwyżej ekran pozostanie całkowicie czarny.
Paweł lancia 1.8 ;) pisze:witam mam podobny problem tzn. - wróciłem z pracy radio działało b.dobrze następnego dnia rano na wyświetlaczu pisze radio off. Radio działa, wyświetlacz działa - ale tylko ustawienia prędkości itp. oraz stan zurzycia benzyny i buzzer. natomiast nie mam opisanych stacji, i nie mogę wejść w żadne ustawienia radia!! to też mogą być bezpieczniki??
Zanim pojedziesz do "fachowca' spróbuj wcisnąć na około 2sekundy przycisk siły dźwięku, oczywiście przy włączonym ics

y nic tu nie wymysle.ICS pozostaje martwy.Chyba czeka mnie wymiana, moze jakies sugestie?Dzieki za wszystkie podpowiedzi.