Jak sobie Pan życzy, szefieRafako pisze:Jeśli Nat będzie tak miły, to może dorzuci jakieś fotki, na dowód że Grudniowy spot mazowiecki nie był li tylko wytworem mojej wyobraźni
Do zobaczenia na kolejnym spocie![]()
Serdecznie pozdrawiam.

Spocik fajny, jak na gorący przedświąteczny okres, wcale niemało nas przyjechało, sporo nowych twarzy co zawsze cieszy

Z floty były dwa Ypsilonki, dwie Lyberki, Delta, Kappa, Thema, Lanosancia oraz dwie Lancie, których nie wiedziałem (ale widziałem Lancisti

Spocik w ciepełku ciastkarni w BC.
Przepraszam za jakośĆ, ale fotki by komórczany. Pewnie skyblu będzie miał lepsze.
I jeszcze wspomniana Themcia, z którą wiąże się ciekawa historia. Zamarudziliśmy w Blue City trochę dłużej i wychodzac na parkingu obok naszej Delty spotkaliśmy czyściutką ładniutką themę. Własnie wziąłem się za fotografowanie zastanawiając się jednocześnie kto zacz, a tu podchodzi własciciel z kolegą. Spóźnili się na spot, gdyż o 12 jeszcze ... spali. Ech, niektórzy nawet nie wiedzą, jakie mają dolce vita

Panowie okazali się bardzo sympatyczni, przyjechali na spot pomimo że... jeszcze się nie zarejestrowali na forum (ale już je czytają)

Super, nie?
Mam nadzieję, że niebawem zobaczymy ich na naszym forum.
Themcia była świeżo kupiona, z Ursynowa pojechała, jak widac do Mińska. Wolnossące 2,0.