Fotka klikana...
I bardzo dobrze. Ograniczanie kosztów. Jestem ciekaw jaką będzie miała sprzedaż?Saleen pisze:No i mamy oficjalna prezentacje Chrysler Lancia - ten grill jest chyba identycznego ksztaltu/rozmiaru co w Lancii.
Wydaje mi się, że dobrą, zrobili dobry szum wokół siebie z tym wszystkim ostatnio co się dzieje, i jeszcze USA będzie ciekawe tego auta i też będą kupować, tak mi się wydaje. A co do tego grila, choć nie wygląda na zmieniony kształt, dobrze pasuje do tego z chryslerów i ich znaczka, takie mam wrażenie.jakubg pisze:I bardzo dobrze. Ograniczanie kosztów. Jestem ciekaw jaką będzie miała sprzedaż?Saleen pisze:No i mamy oficjalna prezentacje Chrysler Lancia - ten grill jest chyba identycznego ksztaltu/rozmiaru co w Lancii.
...oraz lampy na asymetryczne. Ciekawe czy tempomat będzie w nich seryjny - pewnie tak.Nat pisze:Jeszcze będziemy zmieniać grille na Deltach ściągniętych zza oceanu
Niestety to może być ostatni model, który pójdzie tą drogątomek pisze:Zeby to tylko szlo w ta strone Lancia>sprzedawana jako Chrysler w USA a nie odwrotnie.