Moderator: wujekp
Lubelskie jeśli już...AromaticArt pisze:lubuskie dlatego czarno to widze, tym bardziej ze szykuje sie w czerwcu fajny koncert (metallica, slayer, megadeth, anthrax) i pieniazkow raczej na drugi taki wyjazd nie bedzie, no coz
Lubuskie - AromaticArt jest z lubuskiego i IMO to miał na myśliTaz pisze:Lubelskie jeśli już...AromaticArt pisze:lubuskie dlatego czarno to widze, tym bardziej ze szykuje sie w czerwcu fajny koncert (metallica, slayer, megadeth, anthrax) i pieniazkow raczej na drugi taki wyjazd nie bedzie, no coz
jwPiszczyk pisze:ha! w końcu taka odległość że w razie czego to i zapcham furmankę![]()
więc na część "artystyczną" się piszę (nocleg mam)
no i wstępnie oferuję się jako "pomoc techniczno-organizacyjna"
(migomat, szlifierka, holowanie, saperka, powietrze do materaca i takie tam - Topcio jakby co dawaj znać)
a jakie towarzystwo nie będzie doborowefaraon pisze:Też mnie proszę dopisać, myślę, że TAZ też dojedzie, ewentualnie mogę go zabrać po drodze. Proszę o rezerwację dwóch miejsc w "doborowym"
towarzystwie.
Sesja, obrona... ale zobaczymyfaraon pisze:Też mnie proszę dopisać, myślę, że TAZ też dojedzie, ewentualnie mogę go zabrać po drodze. Proszę o rezerwację dwóch miejsc w "doborowym"
towarzystwie.
Taz pisze:Sesja, obrona... ale zobaczymyfaraon pisze:Też mnie proszę dopisać, myślę, że TAZ też dojedzie, ewentualnie mogę go zabrać po drodze. Proszę o rezerwację dwóch miejsc w "doborowym"
towarzystwie.