Będą i zdjęcia. Wieczorem.bargaw3181 pisze:a można by prosić o jakieś zdjęcia ??
Tylko nie za szybko. Dajmy się ludziom trochę stęsknić za kręglami.teraz zapraszamy na Śląsk. w najbliższych dniach powiem dokładnie co i jak

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
Będą i zdjęcia. Wieczorem.bargaw3181 pisze:a można by prosić o jakieś zdjęcia ??
Tylko nie za szybko. Dajmy się ludziom trochę stęsknić za kręglami.teraz zapraszamy na Śląsk. w najbliższych dniach powiem dokładnie co i jak
wujekp pisze:
Tylko nie za szybko. Dajmy się ludziom trochę stęsknić za kręglami.
Co Ty chcesz od tego zdjęcia? Po prostu jesteś zasłuchany w to co mówią inni. Zresztą wszyscy są w głębokiej zadumieJerry pisze:No wiesz ty co Wujek! to ostatnie zdjęcie w galerii to mogłeś sobie podarować!
Ok jak tylko będę miał to się podzielęwujekp pisze:Co Ty chcesz od tego zdjęcia? Po prostu jesteś zasłuchany w to co mówią inni. Zresztą wszyscy są w głębokiej zadumieJerry pisze:No wiesz ty co Wujek! to ostatnie zdjęcie w galerii to mogłeś sobie podarować!![]()
W razie potrzeby, tak jak pisałem, zdjęcia od Tadka możesz mi podesłać emalią i ja je wrzucę.
To jedyne znane mi miejsce (może dlatego że znam ich w sumie niewiele), w którym nie ma wypożyczalni "grzybów".Watazka pisze:A tu Ciocia w trampkach,Bufi w salamandrach.
Było i ciepanie w bilard. ale okazało się, że tymi małymi kulkami trudniej zbić kręgleNa szczęście "bilardowiec "jestem.
Polecam się mą całą obszerną osobąWięc zakładam,że w kręgle nauczy mnie wujek.Może byc p.
Światło może i dobre, ale wybrałem zdjęcia kojarzące sięjakoś z "tematem przewodnim"mrs.raketa pisze:Dziewczynki z ogromną radością fotografowały wszystko, co sie tylko dało-nawet kwiatki w toalecie (bo jak usłyszałam "tam jest dobre światło"