Właściwie to prawie nic mnie nie wkurza

Dobra dostępność części i rozsądne w porównaniu z Kappą ich ceny, zgrabna i zaje

fajne osiągi.
Skorzystam z wypowiedzi kolegi przedmówcy:
AromaticArt pisze:Do listy 'co mnie wkurza' moge dopisac:
-trwalosc mechanizmow w elektrycznych szybach (wodzik mi pekl w drzwiach kierowcy)
Mnie to na moje szczęście nie spotkało ale ogólnie wszystkie szyby chodzą wyśmienicie, więc widać przy przeglądach w Niemczech, raz na jakiś serwis dbał także o mechanizmy podnoszenia szyb (co wbrew pozorom mają w procedurach i w Niemczech niektóre stacje obsługi nawet to stosują
AromaticArt pisze:-ten cholerny kluczyk (guzik od otwierania drzwi zaczyna dosc czesto strajkowac)
Mam to samo ale to raczej wina słabej baterii w kluczyku, bo strajkuje tylko na zewnątrz i przy minusowych temperaturach. Jak stoi w garażu to działa bezproblemowo.
AromaticArt pisze: -zmieniarka (chodzi czasami jak chce, tzn wolno sie zalacza, jak dam 'next' to czasami nie chce odtwarzac w ogole albo po ok.20 sekundach, ale nie zawsze, czasami dziala jak malina)
Problemy mam wyłącznie z odtwarzaniem płyt CD/R. "Normalne" płytki odtwarza absolutnie bez kłopotu.
Jedyna rzecz, która mnie wkurza (ale też nie bardzo) to parujące szyby. Tyle, że ja na nie raczej nie narzekam, bo w sumie wydajny układ "przewietrzania" szybko i skutecznie sobie z nimi radzi. Ponieważ mam porównanie z lanosem, to mogę napisać, że tam to dopiero są parujące szyby

Serdecznie pozdrawiam.