Kappa - Części okolice Rzeszowa

Grupa Lubelskie i Podkarpackie

Moderatorzy: matis1906, topcio, Energetyk

merbart
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Kappa - Części okolice Rzeszowa

Post autor: merbart » 04 sie 2009, 7:05

Witam
Wybieram się na dłuższy urlop w okolice Rzeszowa i mam zamiar poprawić pare rzeczy w mojej Kappie większość części mam kupione, ale przeważnie przy naprawach zawsze się coś znajdzie co warto jeszcze wymienić.
Czy w Rzeszowie lub okolicach są jakieś sklepy z częściami do Lancii ( ASO mnie nie interesuje) ?
Pozdrawiam

david_b
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Odp: Kappa - Części okolice Rzeszowa

Post autor: david_b » 05 sie 2009, 6:43

W Rzeszowie najlepiej zaopatrzony w części do włoskich aut jest sklep "SZIK".Ceny średnie :|
Główny sklep jest wprawdzie w Tyczynie(ok.10km),ale w samym Rzeszowie ma parę punktów,na ul.Powstańców Warszawy,Lubelskiej ,Wyzwolenia.Jest też" intercars" i parę innych,ale ja korzystam głównie z autosklep24,części o ile są zamówione do 13.00 mam na następny dzień przed południem,więc wejdź na ich stronę odpisz nr tel. do p. Marcina Gruchały i bez obaw,części z Łodzi dotrą,o ile oczywiście mają na miejscu.

Polej
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Marcin

Re: Kappa - Części okolice Rzeszowa

Post autor: Polej » 17 lut 2010, 17:20

ja polecam wszystkim do wszystkiego sklep FULL CAR w Boguchwale koło Rzeszowa. Części bardzo tanio i bardzo szybko (prócz łożysk-te są dość drogie), wcześniej kupowałem tam części do Fiata i było wszystko, teraz kupuje do Lancii. Oczywiście rzeczy typu elementy nadwozia, światła, itp. nie mają- to w ASO w Rzeszowie lub na szrotach, ale poza tym chyba wszystko;]
W razie czego zeskanuję wizytówke do tego sklepu.
Lancia Kappa 2.0 20V
Saab 9-5 2.8 Turbo6 XWD

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Lubelskie i Podkarpackie:::”