Droga pralka electroluxa.
Firma ta w miejscu, gdzie jest stale mokro, dała sprężynę (taki zwykły wygięty drut sprężysty) ze zwykłej rdzewiejącej stali.
Puściła zaraz po zakończeniu gwarancji.
W serwisie powiedzieli, że do wymiany cała klapa (chyba), a najlepiej cała pralka.
W związku z tym poszukuję w Warszawie takiego starego dziadka - naprawiacza AGD. Ma ktoś z forumowiczów jakiś dobry adres?
poszukuję dziadka naprawiacza AGD w Warszawie
Moderator: Wilkin
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
poszukuję dziadka naprawiacza AGD w Warszawie
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Odp: poszukuję dziadka naprawiacza AGD w Warszawie
Jakiś czas temu kilkukrotnie (m.in. też do pralki Elektroluxa) korzystałem z usług tego człowieka: 501 039-660, chyba p. Andrzej. Zakład ma gdzieś na Bemowie, ale do mnie zawsze przyjeżdżał. Nie wiem, czy jeszcze prowadzi tą działalność, bo ostatnio kontaktowałem się z nim ze trzy lata temu, ale kiedyś był naprawdę solidny i dosyć tani.
Krzysiek
V6
V6
-
- Forumowicz/ka
Na Kobielskiej przy skrzyżowaniu z Kickiego jest taki miły Pan który od wieku naprawia pralki etc.Jeśli nadal potrzebujesz dane, mogę podejść i wziąć numer od niego 

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Potrzebuję 
Dziękuję Wam, Panowie!
Naprawa jest na tyle drobna, że wolałbym nie fatygować gościa na moją wieś, lecz przywieźć mu klapę do warsztatu. Cały problem to miec odpowiedni drut na sprężynę i 10 minut czasu.

Dziękuję Wam, Panowie!
Naprawa jest na tyle drobna, że wolałbym nie fatygować gościa na moją wieś, lecz przywieźć mu klapę do warsztatu. Cały problem to miec odpowiedni drut na sprężynę i 10 minut czasu.
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Nat

-
- Forumowicz/ka
Pral-Masz. Naprawa pralek i AGD. Autoryzowany serwis Bravo-Ada, MPM Product
04-371 Warszawa, Kobielska 75 - tel. 870 42 42
04-371 Warszawa, Kobielska 75 - tel. 870 42 42