Do Diesla nie bardzoNat pisze:Akumulator w Lybrze wyjmuje się bardzo łatwo, tylko trzeba mieć odpowiedni klucz.
ale żeby wyjmować go co noc?Toć komuna skończyła się 21 lat temu!
Akumulator kosztuje mniej, niż jedno tankowanie![]()

Moderator: stabraf
Do Diesla nie bardzoNat pisze:Akumulator w Lybrze wyjmuje się bardzo łatwo, tylko trzeba mieć odpowiedni klucz.
ale żeby wyjmować go co noc?Toć komuna skończyła się 21 lat temu!
Akumulator kosztuje mniej, niż jedno tankowanie![]()
Mamy za to kapitalizm --> nie mam nawet czasu często zjeść czy wysłać listu na poczcie, a co dopiero mieć głowę żeby ogarnąć akumulator. Największe mrozy nie trzymały długo, a o nich piszę. Do -20 problem nie wystąpił to poczekam do następnej zimy.Nat pisze:ale żeby wyjmować go co noc?Toć komuna skończyła się 21 lat temu!
Akumulator kosztuje mniej, niż jedno tankowanie
kaeres pisze:A we Francuzach wszystko kosztuje 500-1000zł
"Interesujące..." - powiedział wieloletni posiadacz Francuza...kaeres pisze:A we Francuzach wszystko kosztuje 500-1000zł
Jeździłam japońcami i ceny zamienników były podobne nie mniej te najtańsze zużywały się bardzo szybko i finalnie wychodziło porównywalnie z Lancią.glad pisze:A mnie wkurza to ze wszytko kosztuje od 200 do 400 złoty przesada !
Do japońca nie są takie drogie rzeczy jak tutaj
To spróbujcie naprawić cokolwiek w Civic-u (EG9/EJ9/MA8/MB1 itd.) roczniki 1995-2001.Eleni pisze:Jeździłam japońcami i ceny zamienników były podobne nie mniej te najtańsze zużywały się bardzo szybko i finalnie wychodziło porównywalnie z Lancią.glad pisze:A mnie wkurza to ze wszytko kosztuje od 200 do 400 złoty przesada !
Do japońca nie są takie drogie rzeczy jak tutaj
Była 40 lat temu. Rowerów wtedy nie dawali, a zegarek był po dziadkuESSOX pisze:A co Pierwszej Komunii nie było ???
Czy rower dali ???
Eeee, nie gadaj, ja trochę ponad 40lat komunie miałem i Fleminga(tak chyba nazywał) na komunie dostałempamaj pisze:Była 40 lat temu. Rowerów wtedy nie dawali, a zegarek był po dziadkuESSOX pisze:A co Pierwszej Komunii nie było ???
Czy rower dali ???