Na co zwracać uwagę itp. itd...
Jeśli miałoby wbudowany czytnik kart SD, to jestem w stanie dołożyć 100-150zł i wtedy już nie musi mieć USB.
Jak widać w tytule tematu, USB ma być z przodu.trigojunior pisze:Ja mam takie: Clarion
Jakość dźwięku bardzo dobra (mimo seryjnych głośników w Delcie), zielone podświetlenie pasuje do deskicenowo nie jest szaleństwo no i ma USB tak jak chcesz (możesz sobie poprowadzić kabel gdziekolwiek bo wejście masz z tyłu i od niego odprowadzasz kabel który jest w zestawie), z przodu w razie czego masz jeszcze AUX
jestem bardzo zadowolony z tego radia choć jedyny minus....brak pilota
A mi Żona kupiła takiego pendraka (jeno zielony i ma ze 4 GB a nie 8 )trigojunior pisze:z....a jak masz z przodu to Ci odstaje pendrak luk ewentualnie kabel jak chcesz go położyć gdzieś dalej
Ładnie wygląda. Nie wiem jak grają nowe modele, ale jeśli tak jak starsze to zgadzam się jedną z wcześniejszych opinii, że "lansjersko" podbija najbardziej tony niskie. Ale tak jak napisałem nie słyszałem nowych modeli, więc mogę tylko napisać, że jest ładne i posiada USB z przoduTaz pisze:No i mam faworyta: Co wy na to?
Moja rada - sprawdź go najpierw "na żywo". Osobiście ostatnie radio Pioneer'a kupiłem ze 4 lata temu. Bynajmniej nie z uwagi na "kiepskie" osiągi (bo te są co najmniej dobre) ale raczej z tytułu fatalnej ergonomii. Prowadząc samochód staram się skupić na sytuacji na drodze a nie na pochylaniu nad radiem, żeby znaleźć malutkie lub co gorsza nie wypukłe przyciski.Taz pisze:No i mam faworyta: Co wy na to?
Z całym szacunkiem, ale czy ja piszę po chińsku? Czy w tytule tematu nie ma wyraźnie napisane "Radio do 400zł z CD/MP3" ?letnik22 pisze:Bardzo ładny ten pioneer
Zobacz jeszcze CLARION FB288RBT?? Ma czytnik sd, więc cd-ki nie walają się do aucie.
Z tańszych to blaupunkt victoria sd48.