My pojedziemy na Myślenice, na Rabke,przez Suchą i Wadowice nie ma sensu, pomimo dobrej nawierzchni od Skomielnej szkoda robić więcej nie potrzebnych kilometrów. Najszybsza i najlepsza trasa z Limanowej jest na Mszane Dolną przez Myślenice, znam fajny skrót w Libertowie gdzie nie trzeba się pchać na Kraków tylko odrazu wyskoczymy w Skawinie na 44 i to będzie najlepsze rozwiązanie. Jest wiele dróg i skrótów ale nie będe o nich pisał bo nie ma sensu. Najlepszy wybór będzie ten pierwszy czyli przez Myślenice, skrótem na Skawine i potem prosto na Tychy przez główną krajówke 44. Można też jechać z Myślenic na Sułkowice, Kalwarie, Wadowice i wyskoczyć w Zatorze ale uwierzcie mi szybciej jest na Skawinewujekp pisze:Myślę, że spotkanie i większa kolumna to super pomysł. Pytanie, którędy planujecie jechać z Limanowej? Bo może nie umawiać się w Skawinie (to miałoby sens jeśli jedziecie przez Wieliczkę lub do czwórki), tylko np. gdzieś w stronę Wadowic? Szczególnie jeśli planowalibyście jechać przez Myślenice - to myślę, że moglibyśmy pojechać nieco inną trasą i na początek śmignąć bardziej na południe. Myślę że Ty znasz lepiej te trasywięc zaproponujesz optymalne miejsce spotkania.

Więc napewno SKAWINA! tylko teraz pytanie o której godzinie będziecie dali rade być na STATOILU w Skawinie wujku?
No faktThemADI_NS pisze:A wypraszam sobie ja jadę z Brzeznej

Spokojnie, myśle że jak wjade w Tychy to sobie przypomne drogi i jakoś trafimy. W końcu kiedyś pracowałem w Tychach i rozwoziłem przesyłki pocztowemrkura pisze:tylko nie zapomnijcie o tym czerwonym krzyżyku na mapcenawigacja na pewno Was tam wpakuje