I tak będziesz jechał przez Tychy zatem zapraszamy do kolumny z Tychów spod Piramidybiker pisze:Po długich i owocnych rodzinnych rozmowach z żoną doszliśmy do wniosku że praca to nie wszystko,więc jutro zamykamy biuro i meldujemy się na spotkaniu.Jesteśmy na 99% tzn.ja+3 niewiasty. Spotkanie w Tychach przy piramidzie,czy na parkingu Carrefour??
Zlot Pszczyna - 15 maja
Moderator: wujekp
Re: Zlot Pszczyna - 15 maja
MRKURA chyba żeś podpadł pogodynce bo słońca nie widać
jeszcze tylko niech żubry się schowają i komplet

jeszcze tylko niech żubry się schowają i komplet

- biker
- Forumowicz/ka
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Ok podjade pod Piramidę.10.45 tak??
Lancia Delta III
------------------------------------------------------------------------------------------------
Santa Cruz Blur II
Pinarello(szosa)
------------------------------------------------------------------------------------------------
Santa Cruz Blur II
Pinarello(szosa)
- biker
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Na jakiej ulicy jest ta Piramida?
Lancia Delta III
Santa Cruz Blur II
Pinarello(szosa)
Santa Cruz Blur II
Pinarello(szosa)
- mr.kura
- Klubowicz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
biker przeczytaj pierwszą stronę, bo można tak bez końca (jak, gdzie, kiedy)
tam jest wszystko napisane
]
codee więcej wiary w matkę naturę
, jutro padać nie będzie 

codee więcej wiary w matkę naturę

- mr.kura
- Klubowicz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Spoko, ale to dopiero po "Żubrach", dopiero wtedy będzie więcej czasu 

- biker
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
sorki,sorkimrkura pisze:biker przeczytaj pierwszą stronę, bo można tak bez końca (jak, gdzie, kiedy)tam jest wszystko napisane
]
codee więcej wiary w matkę naturę, jutro padać nie będzie

Pogoda powinna się nam wyklarować

http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Pszczyna/" onclick="window.open(this.href);return false;
Lancia Delta III
Santa Cruz Blur II
Pinarello(szosa)
Santa Cruz Blur II
Pinarello(szosa)
Właśnie zmontowałem zawór sterowania zmienną geometrią który chciał mnie wykluczyć z jutrzejszego spotkania ale jak pokazuje moja fotorelacja - nie dał rady popsuć mi jutrzejszego dnia.
Mrkura jeszcze pogodę zamów dobrą bo chyba naraziłeś się pogodynce a nie wspomnę że w każdym radio w każdej TV mówią o deszczowym weekendzie
Mrkura jeszcze pogodę zamów dobrą bo chyba naraziłeś się pogodynce a nie wspomnę że w każdym radio w każdej TV mówią o deszczowym weekendzie

- bargaw3181
- Klubowicz
- Imię: Bartłomiej
- Kontakt:
Wszyscy zainteresowani wyjazdem w grupie z Sosnowca zapraszam na Parking przy MC Donald s kolo Makro
Spotykamy się po 10.00
W razie czego dzwońcie 514 - 449 239 Bartek

Spotykamy się po 10.00
W razie czego dzwońcie 514 - 449 239 Bartek
514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo 

Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !

Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Oczywiściemrs.raketa pisze:sasanka1 pisze:Witam. A można się dokleić? Przyjedziemy 3 os.

P.S.
Nie wiem jak się cytuję dwa posty w jednym.... can anyone help me? Prosiłabym o mały instruktaż.[/quote
Soptkamy się w Tychach
My się umówili o 8.30 w Limanowej na Orlenie więc spokojnie dojedziemy do tych Biertowic i na was poczekamy!wujekp pisze:Spróbujmy się tak zgrać, żeby o podobnym czasie być na miejscu "połączenia" kolumn. Jako punkt zborny proponuję stację Orlenu w Biertowicach (jeśli dobrze pamiętam to jest jakieś 200 metrów przed krzyżówką, na której wyjedziecie na drogę nr 52. Stamtąd będziemy IMHO jechali jakieś 1:20, więc dobrze by było się spotkać ok. godz. 10.00. A o której Wy wyjeżdżacie z Limanowej? (potrzebujecie ok. godziny żeby dotrzeć do tego miejsca). Mam telefon do obu Mirków z Limanowskiej kolumny - w razie czego mój numer: 663 888 201.
Jak dobrze kojarze to ten Orlen jest po lewej stronie jadąc od Krakowa ,a my musimy odbić w prawo jak dojedziemy do krzyżówki...
A zatem do jutra

Lancia Thema 3.0V6 12V 93r
Alfa Romeo 147 1.6 16V 06r
FSO Polonez Caro Plus 3.0V6 24V 98r
501579950
_____Thema_____
Alfa Romeo 147 1.6 16V 06r
FSO Polonez Caro Plus 3.0V6 24V 98r
501579950
_____Thema_____
Dokładnie tak. On jest prawie na krzyżówce.Miro pisze:My się umówili o 8.30 w Limanowej na Orlenie więc spokojnie dojedziemy do tych Biertowic i na was poczekamy!wujekp pisze:Spróbujmy się tak zgrać, żeby o podobnym czasie być na miejscu "połączenia" kolumn. Jako punkt zborny proponuję stację Orlenu w Biertowicach (jeśli dobrze pamiętam to jest jakieś 200 metrów przed krzyżówką, na której wyjedziecie na drogę nr 52. Stamtąd będziemy IMHO jechali jakieś 1:20, więc dobrze by było się spotkać ok. godz. 10.00. A o której Wy wyjeżdżacie z Limanowej? (potrzebujecie ok. godziny żeby dotrzeć do tego miejsca). Mam telefon do obu Mirków z Limanowskiej kolumny - w razie czego mój numer: 663 888 201.
Jak dobrze kojarze to ten Orlen jest po lewej stronie jadąc od Krakowa ,a my musimy odbić w prawo jak dojedziemy do krzyżówki...
A zatem do jutra
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

- ThemADI_NS
- Klubowicz
- Imię: Adam
Halo! Halo! Czy dał by ktoś radę wziąć mi to z Sosnowca 
Trzeba by zadzwonić do gościa umówić się na odbiór i zapłacić a ja kasę oddam

Trzeba by zadzwonić do gościa umówić się na odbiór i zapłacić a ja kasę oddam