Myślę o tym ujęciu z kamery w samochodzie 3:15.. poezja

Druga sprawa, że filmik świetnie zmontowany

To musi być niesamowite uczuciebargaw3181 pisze:Tak sobie myślę... Co czują Ci kierowcy przejeżdżając z takimi prędkościami pomiędzy ludźmi stojącymi metr od samochodu z obu stron...
Myślę o tym ujęciu z kamery w samochodzie 3:15.. poezja![]()
Druga sprawa, że filmik świetnie zmontowanyLancie prezentują się bardzo godnie
Ktoś, nie pamiętam dokładnie który ścigający się w rajdach powiedział, że nie myśli, że są to ludzie, bo w życiu nie przejechałby obok nich z taką prędkością.bargaw3181 pisze:Tak sobie myślę... Co czują Ci kierowcy przejeżdżając z takimi prędkościami pomiędzy ludźmi stojącymi metr od samochodu z obu stron...
Niejaki Krzysztof będący aktualnie kierowcą Orlen Team'umac1us pisze:Ktoś, nie pamiętam dokładnie który ścigający się w rajdach powiedział, że nie myśli, że są to ludzie, bo w życiu nie przejechałby obok nich z taką prędkością.bargaw3181 pisze:Tak sobie myślę... Co czują Ci kierowcy przejeżdżając z takimi prędkościami pomiędzy ludźmi stojącymi metr od samochodu z obu stron...
Szkoda, że teraz 95% wyścigów oraz rajdów zeszła na psy, wszystko jest niesamowicie nudne i bez polotu, nie to co dawne rwd oraz cholernie mocne awd, wszystko poszło w niesamowitą elektronikę, a fun dla kierowców jak i kibiców jest znacznie mniejszy.
Widziałem ten film już setki razy i dalej z przyjemnością go oglądamRemarcin pisze:jeszcze jeden z cyklu na krawędzi Climb Dance