Kappa - mechanizm otwierania szyb
Kappa - mechanizm otwierania szyb
Mam problem z domykaniem szyby. Nie domyka się do końca ( brakuje około 2cm). Po rozebraniu tapicerki drzwi zobaczyłem że problem leży w braku kilku ząbków na tym "księżycu". Czy mechanizm z innych drzwi będzie pasował? U mnie uszkodzona jest szyba kierowcy. Więc nie wiem co szukać czy wszystko jedno czy też tylko z drzwi kierowcy?
Re: Kappa - mechanizm otwierania szyb
Coś chyba mam z netem bo moje posty są dodawane po parę razy?!
Już sprzątnięte 

Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

Wszystkie mechanizmy są inne i nie zamienne.maciek pisze:Mam problem z domykaniem szyby. Nie domyka się do końca ( brakuje około 2cm). Po rozebraniu tapicerki drzwi zobaczyłem że problem leży w braku kilku ząbków na tym "księżycu". Czy mechanizm z innych drzwi będzie pasował? U mnie uszkodzona jest szyba kierowcy. Więc nie wiem co szukać czy wszystko jedno czy też tylko z drzwi kierowcy?
to prawda każde z drzwi ma swój mechanizm,więc musisz kupić właściwy,chyba z miesiąc temu była na Allegro ale teraz nie wiem czy nadal są ale myślę,że kłopotu z kupnem mieć nie powinieneś.
Lancia Kappa Coupe 2.0 16V Turbo