Zastanawiam się czy to pompa wspomagania czy coś innego. Może ktoś wie

Oczywiscie ze tak...bargaw3181 pisze:a sprawdzałeś poziom płynu ??
basidrak_20 pisze:Oczywiscie ze tak...bargaw3181 pisze:a sprawdzałeś poziom płynu ??
Odkad kupiłam auto czyli 2 m-ce temu czyli jest tak samo nie narasta;), wiem jak brzeczy kierownica gdy nie ma płynu bo pół dnia się zastanawiałam o co chodzi gdy pewnego słonecznego dnia chciałam pojechać na wycieczke( pech chciał było to Boże Ciało)bargaw3181 pisze:basidrak_20 pisze:Oczywiscie ze tak...bargaw3181 pisze:a sprawdzałeś poziom płynu ??
Nie denerwuj się![]()
Nie chcę Cię obrażać, po prostu czasem w natłoku spraw ludzie zapominają sprawdzić podstawowych rzeczy
Objaw ten nastąpił nagle czy z upływem czasu narastał ??
był ostatnio wymieniany płyn i nic to nie dało dalej jest ciężko.matias21 pisze:ogólnie w delcie ciężko chodzi wspomaganie, zobacz czy twój płyn ma kolor czerowny, jeżeli jest już szary to pora przepłukać, bierzesz strzykawke wężyk od akwarium i wysysasz ile sie da potem uzupełniasz i znowu wysysasz, aż będzie czerwnoiutki
Dziś powiem mojemu osobistemu mechanikowi aby sprawdził ( chyba że już to zrobił )dr_scott pisze:Najpewniej pompa do bani. Kiere powinno się dać obracać dwoma palcami.
Oczywiście mam nadzieję, że napęd pompy sprawdziłeś? Nie wiem jak w benzynie, ale w dieslu jest do pompy osobny pasek...
Pozdro
Pompke kupisz za 50 zeta. Mam nawet taką w piwnicy, tyle że do diesla.basidrak_20 pisze:Dziś powiem mojemu osobistemu mechanikowi aby sprawdził ( chyba że już to zrobił )dr_scott pisze:Najpewniej pompa do bani. Kiere powinno się dać obracać dwoma palcami.
Oczywiście mam nadzieję, że napęd pompy sprawdziłeś? Nie wiem jak w benzynie, ale w dieslu jest do pompy osobny pasek...
Pozdro
Właśnie też pompe obstawiamy ale muszę na wypłate poczekać bo u mni eto troche większy koszt jest