Witam,
wiem że były tematy już o tym, ale ja chciałem zadać tylko jedno krótkie pytanie (zważywszy na to, że trochę się pozmieniało). Czy kupując zdiagnozuję wszystko w swojej Lyberce 2.0 20V z 2000 roku. Proszę tylko o krótką, konkretną odpowiedz.
Tym Połaczysz się z:
1.ABS
2.AIR BAG
3.Sterownik silnika
Tym się nie Połączysz z :
1.Klimatyzacją
2.Sterownikiem centralnego zamka/VAS93,VAS94/
3.ICS
4.Alarmem
5.Code
Stan z dnia 15.06.2010.Co bedzie dalej????Czas pokaże
Ostatnio zmieniony 15 cze 2010, 18:44 przez lybra1,9, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem co się pozmieniało i nie wiem po co kombinować... Kup sprawdzony kabel VAG KKL czarny lub niebieski, te od Viakena na pewno działają. Czy wszystko zdiagnozujesz? W najnowszej wersji FiatEcuScana jest Lybra 2.0 na liście samochodów, ale czy tam wszystko działa poprawnie, to zapytaj właścicieli Lybry 2.0.
Chciałbym tylko potwierdzenia czy ten kabel będzie dobry? http://www.allegro.pl/item1065203697_va ... w_24h.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
silnika 2.0 20v na wtrysku me7.2.1 nie ma na liscie programu fiat ECU Scaner ,
jest tylko wtrysk me7.3.1 ,wiec trzeba sprawdzic jaki sie posiada ,
w innym wypadku to mozna sobie podjagnozowac poduszki powietrzne ,a to mi nie potrzebne ,wiec nie kupowalem interfacow ,
potrzebny mi jakis sposob na polaczenie sie z silnikiem i jakos na alledrogo nie ma takiej oferty