Lancia widziana na trasie
Re: Lancia widziana na trasie
Wczoraj na parkingu pod Hotelem Górskim w miejscowości Proszenie k/ Piotrkowa, najpierw granatowa Lybra sedan na rejestracji z Żywca (z naklejką fitness klub z tyłu czy jakoś tak), później na tym samym parkingu, ładniutka bordowa Lyberka kolegi buli2k3. Ok. 19:00 przed miejscowością Oddział, na poboczu w stronę Warszawy, rozkraczona srebrna Lybra SW z maską w górze, rejestracja ELE czy jakoś tak (byłem tak otumaniony prędkością i hałasem, generowanymi przez lanosa, że nie analizowałem tematu).
Pozdrowienia dla kierownictwa.
dla uzupełnienia...zanim dotarłem na ten parking to przed Częstochową spotkałem srebną Kappę bez efektu kuszony został do troszkę szybszej jazdy i niestety gdzieś znikł we wstecznym lusterku (a taka ładniutka była...)Rafako pisze:Wczoraj na parkingu pod Hotelem Górskim w miejscowości Proszenie k/ Piotrkowa, najpierw granatowa Lybra sedan na rejestracji z Żywca (z naklejką fitness klub z tyłu czy jakoś tak), później na tym samym parkingu, ładniutka bordowa Lyberka kolegi buli2k3. Ok. 19:00 przed miejscowością Oddział, na poboczu w stronę Warszawy, rozkraczona srebrna Lybra SW z maską w górze, rejestracja ELE czy jakoś tak (byłem tak otumaniony prędkością i hałasem, generowanymi przez lanosa, że nie analizowałem tematu).
Pozdrawiam

Dzisiaj we Wrocławiu koło Traugutta:

Pozdrowienia

Pozdrowienia

-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Kappa dokładnie na Pułaskiego stoi tam codziennie w "godzinach pracy"
Wy macie czas na robienie takich zdjęć ?
A może właściciel pojazdu nie życzy sobie tego !
A może właściciel lancii nie jest w klubie ?
P.S.
Srry ale ten temat to zwykły spam
P.S.
Nikt z ludzi ani coś co nie posiada zakazu fotografowania nie ma nic do powiedzenia.glad pisze:Wy macie czas na robienie takich zdjęć ?
P.S.
Jak widać na obrazkach poniżej i powyżej.glad pisze:Wy macie czas na robienie takich zdjęć ?
Ja też sobie nie życzę robienia zdjęć przez fotoradary i co ?glad pisze:A może właściciel pojazdu nie życzy sobie tego !

A musi być? Temat jest wyraźnie zatytułowany - Lancie, a nie Lancie kluboweglad pisze:A może właściciel lancii nie jest w klubie ?
Dlatego jest w dziale Hyde Parkglad pisze:Srry ale ten temat to zwykły spam

Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
i tyle w temacie 

Not all BMW drivers are idiots, but all idiots drive BMW
Biała Dedra SW 2.0 16v
Kappa SW 2.4 20V - w drodze
Biała Dedra SW 2.0 16v

Oświadczam że na zdjęciach chciałem uchwycić nasze polskie krawężniki kamienne, które uważam za niezwykle piękne (do dziś zdarza mi się gładzić je wewnętrzną stroną dłoni). Lancie znalazły się zam zupełnie przez przypadek!glad pisze:Wy macie czas na robienie takich zdjęć ?
P.S.

Widać ze polska inteligencja się odzywa, po pierwsze nie będę kontynuował tematu, wyraziłem swoje zdanie na ten temat, po drugie NIE macie prawa zamieszczać zdjęć bez zgody właściciela !!! kodeks karny !!!
Po trzecie nudzi się wam i w jaki sposób osoba trzecia ma wiedzieć o tym zdjęciu skoro nie jest na forum i nie interesuje się sprawami w internecie ?? ( nie stawiam przecinków hyde park )
Po czwarte .... szkoda gadać.
Po trzecie nudzi się wam i w jaki sposób osoba trzecia ma wiedzieć o tym zdjęciu skoro nie jest na forum i nie interesuje się sprawami w internecie ?? ( nie stawiam przecinków hyde park )
Ja też sobie nie życzę robienia zdjęć przez fotoradary i co ?glad pisze:A może właściciel pojazdu nie życzy sobie tego !

Życzysz sobie kolego gdyż to co napisałeś przewiduje Polskie PRAWO !!!
Hmmm nie będę kontynuował tematu, a jednak go kontynuuję - chyba się gubisz w tym co piszeszglad pisze:Widać ze polska inteligencja się odzywa, po pierwsze nie będę kontynuował tematu, wyraziłem swoje zdanie na ten temat, po drugie NIE macie prawa zamieszczać zdjęć bez zgody właściciela !!! kodeks karny !!!

Jeśli jest to niezgodne z prawem to proszę o podanie odpowiedniego artykułu z kodeksu karnego (o ile takowy istnieje). Wg tego co powiedziałeś, połowa albo i większa część zdjęć w Internecie, włącznie z tymi na takich portalach jak Onet, Interia czy innych jest nielegalna.
Wybacz, ale to czy nam się nudzi czy nie to jest indywidualna sprawa każdego z nas, a temat ten nie został założony po to, żeby trzecie dowiadywały się i odszukiwały go, a jedynie po by dostrzec otaczające nas Lancie i ewentualnie dowiedzieć się o potencjalnych, przyszłych klubowiczach.
A jeśli szkoda gadać to po co to robisz?

Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
-
- Forumowicz/ka
dzis przez kawalek Gdańska i Sopotu jechała za mną Lybra kombi;] nr rej; DW 583HS ;P nie zrobilem foto bo do tylu ciezko foto tel zrobic podczas jazdy;] pzdr dla wlasciciela;]
- Skalniak71
- Forumowicz/ka
Kto się nudzi? Większość ludzi będących tu na forum jest po prostu miłośnikami tych wozów ( dla Ciebie chyba to coś obcego ) i nie traktują tylko i wyłącznie samochodu jako środka transportu. Widząc Lancię "micha" mi się cieszy, a to że takim widokiem się z kimś podzielę to chyba nic złego?! Chyba że wreszcie trafi na Ciebie i będziesz się sądził z którymś forumowym fotografem z tego tematu...glad pisze:Widać ze polska inteligencja się odzywa, po pierwsze nie będę kontynuował tematu, wyraziłem swoje zdanie na ten temat, po drugie NIE macie prawa zamieszczać zdjęć bez zgody właściciela !!! kodeks karny !!!
nudzi nam się? nie zrozumiem. Mam takie zdanie ze kazdy robi co chce pod warunkiem ze nikomu nie robi tym krzywdy. jeśli tak jest to gó.... to mnie czy kogoś powinno obchodzić.
Czy ktoś tu komuś robi krzywdę? jeśli tak to w jaki sposób.
A może masz kradziony samochód ?
Czy ktoś tu komuś robi krzywdę? jeśli tak to w jaki sposób.
A może masz kradziony samochód ?

Not all BMW drivers are idiots, but all idiots drive BMW
Biała Dedra SW 2.0 16v
Biała Dedra SW 2.0 16v