granatowe 1.8?

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
Nie wiesz ,że auto zmieniłemvanisch pisze:Co to za dedra sw z Tarnowa?![]()
granatowe 1.8?
Już chciałem pisać że to po prostu granatowe 1.8, ale może niech zostanie ta wersja z centralną V6-tkąlancia1969 pisze:Nie wiesz ,że auto zmieniłemvanisch pisze:Co to za dedra sw z Tarnowa?![]()
granatowe 1.8?Bartek - nowy project - silnik centralnie 3,0V6 bi-turbo, napęd od AR Q155- cały problem polega tylko na tym że jest napędzana metanolem ale takie krótkie jazdy miejskie daje rady - mam mały zbiornik wiesz waga ponad wszystko - dzisiaj jak wjeżdżałem na poziom +1 brakło mi wachy ( cały czas slajdem
) ale dzięki pomocy Cioci-E (Ciocia DZIĘKUJE ZA POMOC) udało się - Bartek jak chcesz zobaczysz - przyjedź na nastepne spotkanie - nie pożałujesz - obiecuje
To się nie pojawiaj, bo będzie siekiera w głowievanisch pisze: W przyszłą środę będę w Krakowie ale chyba nie Lancią...
To akurat wiemmac1us pisze:To się nie pojawiaj, bo będzie siekiera w głowievanisch pisze: W przyszłą środę będę w Krakowie ale chyba nie Lancią....
Nie każdy musi od razu Lancią przyjeżdżać akurat raczej nie to jest najważniejsze.
No przeca się nie paliLukasz KrK pisze:Wujku kiedy Swoje fotki wrzucisz??
lancia1969 pisze:Wujekp za to zdjęcie masz u mnie flaszkę