Znaleziona wczoraj ok godz. 17.30 na ul. Cichej w Krynicy Zdrój

Pozdrawiam właściciela

Jak bym wiedział, że tyle tego będzie to bym nie spisywałSkalniak71 pisze:Na prawdę obfite łowy miałeś! Tylko pogratulować zostaje, determinacji przy spisywaniu i zazdrościć obcowania ze sztuką!michal1045 pisze: Za dużo napisał!![]()
Podziwiam Cie, ze chcialo Ci sie robic te fotki...ja tez wrocilem wlasnie z wakacji i widzialem mnostwo Lancii. Szczegolnie duzo i fajnych widzialem na parkingach w Wenecji(m.in. Delta Integrale). Widzialem Kappe SW z kampingiem. W Sloweni w Piatek byl zlot yougntimerow i przejezdzalo okolo 30 aut w tym Lancia Beta i Fulvia oraz kilkanascie sztuk Alfy Romeo. W Scharnitz w Austrii muzeum starych aut a przed nim zabytkowa Alfa.michal1045 pisze:A tu spis "kilku" Lancii widzianych na trasie i w Chorwacji:
bo tam nie żyją z części używanychDuch-Dziadka pisze:Podziwiam Cie, ze chcialo Ci sie robic te fotki...ja tez wrocilem wlasnie z wakacji i widzialem mnostwo Lancii. Szczegolnie duzo i fajnych widzialem na parkingach w Wenecji(m.in. Delta Integrale). Widzialem Kappe SW z kampingiem. W Sloweni w Piatek byl zlot yougntimerow i przejezdzalo okolo 30 aut w tym Lancia Beta i Fulvia oraz kilkanascie sztuk Alfy Romeo. W Scharnitz w Austrii muzeum starych aut a przed nim zabytkowa Alfa.michal1045 pisze:A tu spis "kilku" Lancii widzianych na trasie i w Chorwacji:
W Chorwacji widzalem fiata 500 w ciaglym uzytku.
Fakt w krajach sasiednich jezdzi tego bardzo duzo...
Robienie fotek to dla mnie przyjemnośćDuch-Dziadka pisze:Podziwiam Cie, ze chcialo Ci sie robic te fotki...ja tez wrocilem wlasnie z wakacji i widzialem mnostwo Lancii. Szczegolnie duzo i fajnych widzialem na parkingach w Wenecji(m.in. Delta Integrale). Widzialem Kappe SW z kampingiem. W Sloweni w Piatek byl zlot yougntimerow i przejezdzalo okolo 30 aut w tym Lancia Beta i Fulvia oraz kilkanascie sztuk Alfy Romeo. W Scharnitz w Austrii muzeum starych aut a przed nim zabytkowa Alfa.michal1045 pisze:A tu spis "kilku" Lancii widzianych na trasie i w Chorwacji:
W Chorwacji widzalem fiata 500 w ciaglym uzytku.
Fakt w krajach sasiednich jezdzi tego bardzo duzo...
No to miales szczescie...ja bylem kierowca, bo moj zmiennik zapomnial prawka ze soba.michal1045 pisze: Robienie fotek to dla mnie przyjemnośćGorzej było ze spisywaniem podczas jazdy, ale w końcu jakieś zajęcie trzeba mieć
![]()
Ze starych aut w Chorwacji to jest strasznie dużo Renault 4, Yugo Koral, Fiatów 500 i Zastav 750. Tam auta są strasznie drogie ze względu na cło, przez które nie opłaca się sprowadzać nowszych...
Może to zbieg okoliczności, ale tego Thesisa pod USC widziałem już w 2007 roku przez okno Hotelu Katowice jak montowaliśmy tam karniszebargaw3181 pisze:a ja ostatnio trafiłem na takie cacka
wstyd sie przyznac ale to mojaDuch-Dziadka pisze:Kurcze nie wiem czy to na pewno byla scuro bo sie specjalnie nie przygladalem.
Stala przy Inter Marche w Lebroku przy obwodnicy.
Bordowa, ze zderzakiem od MKIII, ale bez halogenow i obrysowek.
Miala srebrne kolpaki takie dziadowskie.
Widzialem ze jest scuro bo na atrapie z przodu zamiast znaczka 3.0 V6 LS byl znaczek SCURO...do srodka nie zagladalem szczerze mowiac.
Stalem tam z dobre 20 min, ale w miedzy czasie wlasciciel sie nie pojawil.
Sorry nie chcialem byc taki bezposredni...pwjk pisze: wstyd sie przyznac ale to moja![]()
mialem problemy z internetem i dopiero teraz znalazlem ten post
od roku jestem w trakcie "naprawy"...poprzedni wlasciciel strasznie ja zaniedbal...zeby nie powiedziec zdewastowal.do tej pory z zewnatrz tylko bok wymienilem i pomalowalem.
te kolpaki faktycznie dziadowskie..ale chwilowo mam inne wydatki przy Lanciw przyszlosci napewno autko bedzie lepiej wygladac..