Aha i często na wylotówce z Rzeszowa w stronę Tarnobrzegu widzę ciemną kappę bodajże granatową z klubowymi podkładkami , ciekawe kto to

OKOwiec pisze:Pozdrowienia dla użytkownika Polej (najprawdopodobniej) srebrna kappa na felgach turbo z roletami na tylnej szybie podniesionymi , środa , Rzeszów , około 9.30 na Kilińskiego koło warsztatu kamieniarskiego.Trzydzieści metrów wcześniej też kappa na niżańskich rejestracjach i szara delta koło hurtowni sportowej sto metrów dalej.
...to czym Ty teraz jezdzisz Rafako?Rafako pisze:A ja dziś na Powsińskiej, wracając do domu jak zwykle (przez "patyki"), ustrzeliłem kolegę Limaka wraz z osobą towarzyszącą
Na początku kolega był przede mną ale później wysforowałem się do przodu, co by pomigać kierunkami na odchodnym (choć sądzę, że trudno skojarzyć migającą kierunkami "koreaNskom" kapustę z LKP).
Pozdrowienia
Bordowy Lanos htb 5 dr.Limak pisze: ...to czym Ty teraz jezdzisz Rafako?![]()
Jeśli napis na spojlerku nad tylną szybą to nieomylnie Lyberka Mr Kury.piterstilo pisze:Witam, dziś ok 12 w południe w Rybniku,w pobliżu Plazy, widziałem granatową Lancię Lybrę kombi. Oznaczenie przynależności od LKP.
To jaRafako pisze:Jak jechałem na spota, to na Dolince napotkałem bordową Lybrę sedan z rejestracją WG... na klubowych podkładkach...
...ale na spot Kierownik nie zawitał mimo, że blisko było i godzina odpowiednia![]()
Nieładnie![]()
![]()