Moderator: Wilkin
Niestety forumowicz hipis kiedyś się umawiał ze mną na foto, ale sobie coś pokpił sprawę i nie odezwał się.michal1045 pisze:Powiem szczerze, że nie mogę się doczekać fotek Thesisa
Taki składzik to ja posiadam, Thema, Kappa, Thesis,michal1045 pisze:Auta mają być jak najbardziej oryginalne, więc jak na zimówkach macie oryginalne felgi to będą raczej lepsze.
Fajna by była sesja - Thema, Kappa, ThesisJednakże zdjęć Kapp ma już hipis dostatek, więc dwa Thesisy też byłyby super
Witam jeszcze raz przeproszę za nieporozumienie jakie wyniknelo.argenta67 pisze:Niestety forumowicz hipis kiedyś się umawiał ze mną na foto, ale sobie coś pokpił sprawę i nie odezwał się.michal1045 pisze:Powiem szczerze, że nie mogę się doczekać fotek Thesisa
Z racji mojego zajęcia to mam tylko weekendy i to też nie zawsze wolne.hipis pisze:Witam jeszcze raz przeproszę za nieporozumienie jakie wyniknelo.argenta67 pisze:Niestety forumowicz hipis kiedyś się umawiał ze mną na foto, ale sobie coś pokpił sprawę i nie odezwał się.michal1045 pisze:Powiem szczerze, że nie mogę się doczekać fotek Thesisa
Jeśli nadal jest szansa na zrobienie zdjęć to jestem jak najbardziej na tak 2 tez pasują.
Jutro robię Cytryne saxo i reszta tygodnia wolna,wiec słucham propozycji dnia??
Dzień teraz krotki wiec trzeba zacząć 8-9, bo czas mamy do 15-później już robi się ciemno