Thesis - zmieniarka CD a właściwie dziura po niej...

NdR
Dopiero zaczyna na naszym forum

Thesis - zmieniarka CD a właściwie dziura po niej...

Post autor: NdR » 12 lis 2010, 21:43

Zakupiłem Loudlink'a do Thesis w miejsce zmieniarki CD. Niestety po wyciągnięciu zmieniarki została mi dziura wielkości połowy schowka na rękawiczki... Czy ktoś z kolegów widział, jak wygląda schowek z samochodu bez zmieniarki? Większa jest komora? Będzie pasował? Obecny raz, że za mały, dwa ma dziurę na dole, którą chętnie zamieniłbym na większej objętości schowek :)

Awatar użytkownika
fazi
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Maciej
Kontakt:

Re: Thesis - zmieniarka CD a właściwie dziura po niej...

Post autor: fazi » 12 lis 2010, 23:55

Zmieniarka ci zaniemogła ,że kupiłes loudlink? ,ja też nad tym myslałem ,ale to olałem.Wk...rwiłem sie i poszedłem do ASO i kupiłem nową ,cena cóż :D ,ale oryginał na płytki ;)
Alfa Romeo 159 1,9 16v
Mitsubishi ASX 1.8DID 4WD

NdR

Post autor: NdR » 13 lis 2010, 10:24

Zmieniarka VDO ma się dobrze, ale jest tylko na sześć krążków a pudełek na CD mieści się tylko pięć w schowku :P Będę pewnie wystawiał ją na Allegro jak znajdę schowek bez zmieniarki.
Zmieniłem, bo MP3 na kartę SD jest o niebo wygodniejsze i praktyczniejsze. Mam prawie zawsze przy sobie PC i trochę muzyki, wkładam kartę, przegrywam i już. A skrzyni i stojaka z płytami CD nie noszę na codzień :)

Awatar użytkownika
fazi
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Maciej
Kontakt:

Post autor: fazi » 13 lis 2010, 11:06

Napisz na pw jaka cena cie interesuje za zminiarke
Alfa Romeo 159 1,9 16v
Mitsubishi ASX 1.8DID 4WD

argenta67

Post autor: argenta67 » 13 lis 2010, 18:05

Thesis nie było w wersji bez zmieniarki :nono: :nono: :nono: , a tak swoja drogą to ile ty czasu spędzasz w samochodzie skoro 6 CD ci nie starcza : zdziwiony : .

NdR

Post autor: NdR » 14 lis 2010, 1:13

argenta67 pisze:Thesis nie było w wersji bez zmieniarki
Zmartwiłeś mnie trochę... Trzeba więc znaleźć magika, który jest w stanie przerobić, lub przynajmniej zakleić estetycznie obecny otwór.

argenta67 pisze:a tak swoja drogą to ile ty czasu spędzasz w samochodzie skoro 6 CD ci nie starcza : zdziwiony : .
A różnie to bywa, poprzednim samochodem miałem kilka wycieczek po 12-14h... Często jeżdzę na wyprawy weekendowe, tam i z powrotem zejdzie się trochę :P

argenta67

Post autor: argenta67 » 14 lis 2010, 8:13

NdR pisze:
argenta67 pisze:Thesis nie było w wersji bez zmieniarki
Zmartwiłeś mnie trochę... Trzeba więc znaleźć magika, który jest w stanie przerobić, lub przynajmniej zakleić estetycznie obecny otwór.

argenta67 pisze:a tak swoja drogą to ile ty czasu spędzasz w samochodzie skoro 6 CD ci nie starcza : zdziwiony : .
A różnie to bywa, poprzednim samochodem miałem kilka wycieczek po 12-14h... Często jeżdzę na wyprawy weekendowe, tam i z powrotem zejdzie się trochę :P
Thesis ma na tyle dobre radio, że wręcz bardzo rzadko korzystam z CD.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio & Navi”