Thesis - zmieniarka CD a właściwie dziura po niej...
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Thesis - zmieniarka CD a właściwie dziura po niej...
Zakupiłem Loudlink'a do Thesis w miejsce zmieniarki CD. Niestety po wyciągnięciu zmieniarki została mi dziura wielkości połowy schowka na rękawiczki... Czy ktoś z kolegów widział, jak wygląda schowek z samochodu bez zmieniarki? Większa jest komora? Będzie pasował? Obecny raz, że za mały, dwa ma dziurę na dole, którą chętnie zamieniłbym na większej objętości schowek 

Re: Thesis - zmieniarka CD a właściwie dziura po niej...
Zmieniarka ci zaniemogła ,że kupiłes loudlink? ,ja też nad tym myslałem ,ale to olałem.Wk...rwiłem sie i poszedłem do ASO i kupiłem nową ,cena cóż
,ale oryginał na płytki 

Alfa Romeo 159 1,9 16v
Mitsubishi ASX 1.8DID 4WD
-
Zmieniarka VDO ma się dobrze, ale jest tylko na sześć krążków a pudełek na CD mieści się tylko pięć w schowku
Będę pewnie wystawiał ją na Allegro jak znajdę schowek bez zmieniarki.
Zmieniłem, bo MP3 na kartę SD jest o niebo wygodniejsze i praktyczniejsze. Mam prawie zawsze przy sobie PC i trochę muzyki, wkładam kartę, przegrywam i już. A skrzyni i stojaka z płytami CD nie noszę na codzień

Zmieniłem, bo MP3 na kartę SD jest o niebo wygodniejsze i praktyczniejsze. Mam prawie zawsze przy sobie PC i trochę muzyki, wkładam kartę, przegrywam i już. A skrzyni i stojaka z płytami CD nie noszę na codzień

Napisz na pw jaka cena cie interesuje za zminiarke
Alfa Romeo 159 1,9 16v
Thesis nie było w wersji bez zmieniarki
, a tak swoja drogą to ile ty czasu spędzasz w samochodzie skoro 6 CD ci nie starcza
.

-
Zmartwiłeś mnie trochę... Trzeba więc znaleźć magika, który jest w stanie przerobić, lub przynajmniej zakleić estetycznie obecny otwór.argenta67 pisze:Thesis nie było w wersji bez zmieniarki
A różnie to bywa, poprzednim samochodem miałem kilka wycieczek po 12-14h... Często jeżdzę na wyprawy weekendowe, tam i z powrotem zejdzie się trochęargenta67 pisze:a tak swoja drogą to ile ty czasu spędzasz w samochodzie skoro 6 CD ci nie starcza.

Thesis ma na tyle dobre radio, że wręcz bardzo rzadko korzystam z CD.NdR pisze:Zmartwiłeś mnie trochę... Trzeba więc znaleźć magika, który jest w stanie przerobić, lub przynajmniej zakleić estetycznie obecny otwór.argenta67 pisze:Thesis nie było w wersji bez zmieniarki
A różnie to bywa, poprzednim samochodem miałem kilka wycieczek po 12-14h... Często jeżdzę na wyprawy weekendowe, tam i z powrotem zejdzie się trochęargenta67 pisze:a tak swoja drogą to ile ty czasu spędzasz w samochodzie skoro 6 CD ci nie starcza.