No i oczywiście do zobaczenia na kolejnych spotach

Moderator: Wilkin
bo się zaczerwienię...skyblu pisze:ładniejsza odrenufki
jest dedra cocos'a
![]()
ania pisze:Było super jak zawsze. Spoty Lancii są inne tu jest tak miła atmosfera ,że się od was uzależniłam
Ola bardzo dobry wybór z Megane a szczególnie jeśli chodzi o kolor !! W końcu wszystkie auta rajdowe są i podstawy białe
He, heania pisze:Proszę Cię pod tym jest biały ! Myślisz ,że co seryjną Deltę na złoto malowali. Stratos też był na początku biały !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Że ty nie wiesz w jakich barwach jeździł Jaroszewicz i Polak nie ładnie chyba musisz do mnie na naukę iść
Jedyny z powyższych, do którego masz dostęp to Stratopolonez... to kiedy drapniesz w niewidocznym miejscu, by sprawdzić, czy jest białyania pisze:Proszę Cię pod tym jest biały !
Aniu, wszystkie aut mają farbę podkładową koloru białego - co widać przy różnych obcierkachania pisze:Myślisz ,że co seryjną Deltę na złoto malowali. Stratos też był na początku biały !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na naukę z miła chęcią - pewnie nie pamiętasz, ale jak w zamierzchłych czasach spotkaliśmy się po raz pierwszy (w muzeum motoryzacji w Norblinie, oprowadzałaś nas i opowiadałaś o eksponatach) to już wtedy zwerbalizowałem mój zachwyt nad Twoją fantastyczną wiedzą na temat tych aut połączoną z równie fantastyczną aparycją i umiejętnością przekazaniaania pisze:W końcu wszystkie auta rajdowe są i podstawy białe
Że ty nie wiesz w jakich barwach jeździł Jaroszewicz i Polak nie ładnie chyba musisz do mnie na naukę iść
Dokładnie. I dodatkowo to białe były szybszeNat pisze:I tu mamy zgrabny konsens:
Nie wszystkie auta rajdowe były białe, ale za to najpiekniejsze rajdowe lancie właśnie białe były![]()
A mi się taka podobaNat pisze: Ta złota Integrala Esso - paskudztwo!