Wnętrze nowej Lancii/Chryslera???

Znalazłeś, widziałeś lub wiesz gdzie stoi jakaś Lancia, zdezelowana, na szrocie czy gdzieś w stodole... podziel się z nami tą informacją.
Znasz jakąś ciekawą stronę internetową poświęconą Lancii? Podziel się z nami dodając tutaj jej adres!
Tylko odnośniki dotyczące Lancii lub blisko z nią spokrewnione.
W dziale nie zamieszczamy linków do ogłoszeń, które za jakiś czas stracą ważność!
Awatar użytkownika
Claromonte
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Re: Wnetrze nowej kappy - chryslera

Post autor: Claromonte » 26 lis 2010, 19:09

Stylistyka deski nowego 300c to mi się kojarzy z deską z Audi albo z nowej Octavii oczywiście nie biorąc pod uwagę wymiarów, czyli ogólnie nie kojarzy mi się z finezją (Lancia) tylko z niemiecką volkswagenowską prostotą

Awatar użytkownika
NIKI
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Bartosz

Post autor: NIKI » 26 lis 2010, 19:43

Ja myślę że nie ma co za bardzo biadolić, tylko poczekać jak to będzie wyglądać i w razie czego wtedy narzekać :D
Moje byłe Włoszki

Awatar użytkownika
Dudi
Członek Zarządu LKP
Członek Zarządu LKP
Kontakt:

Post autor: Dudi » 26 lis 2010, 20:32

Claromonte pisze:W U.S. to chyba zostanie Plymouth, a Chrysler zamieni się w Lancię
Poczytaj dokładnie na forum wszystko jest opisane.
Chrysler nie zniknie, bo to marka za bardzo znana. Lancia będzie sprzedawana tylko w Europie, poza UK i Irlandią, gdzie zostanie Chrysler właśnie. I na wszystkich innych rynkach, na których Chrysler był do tej pory dalej tam zostanie. Plymouth jest marką znaną tylko na kontynencie północno-amerykańskim i produkcję samochodów pod tą marką zakończono w 2001 roku. I powrotu nie będzie. Przynajmniej narazie.
Dudi
Fiat Brava 80 16v SX / Alfa Romeo 156 2.0 16v Selespeed / Lancia Lybra SW 1.9 JTD 115 LX Verde Olimpia
Alfa Romeo Giulietta 1.4 Multiair 170KM Distinctive
Fiat Fullback 2.4 MJ LuxNAV 180KM
Nysa Towos 522 '86 (do poprawek) / YAMAHA YZF-R6 (eeeeeeeRRRRRRrrrrr sześć)
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Znalezione & Linkownia :::”