Tudzież nie przyuważyłem Kaśki z Boruchem !
Michał ! Proszę sie tu nad Krainą Niskopiennej Pomarańczy nie znęcać !
Czyżby znów zogniony konflikt klubowy Tobą kierował?

Moderator: wujekp
Nie załapałeś się ponieważ piątkowy wieczór wolałeś spędzić na białych drogach Europy, Kaśka z Boruchem przyjechali również dopiero w sobotę.maciej_ignys pisze:Ubolewam że mój tłusty ryj nie załapał się na żaden z kadrów
Tudzież nie przyuważyłem Kaśki z Boruchem !
Niestety na sobotnich i mnie nie mamaciej_ignys pisze:Ale w sobotę tez były foteczki pstrykane....
nooo, Marcin nie był zadowolony z naszej wycieczkitopcio1 pisze:
Niestety na sobotnich i mnie nie ma, najpierw zawlekli mnie do niemieckiego marketu a potem niemieckim cudem techniki jechałem w stronę Poznania.
Wiesz Maćku jak jest W Lubuskim Bez Zmiany Falubaz Panymaciej_ignys pisze:Ah, konflikt klubowy pisząc miałem na myśli konflikt pomiędzy Unią Leszno i Falbuzem ZG oczywista
Ale co o co chodzimaciej_ignys pisze:Michał ! Proszę sie tu nad Krainą Niskopiennej Pomarańczy nie znęcać !
Pana po wielkopolskiemu to przebita opona i to mniej więcej odzwierciedla pozycję Myszki Miki w tym sezonie.miszax pisze:Wiesz Maćku jak jest W Lubuskim Bez Zmiany Falubaz Panymaciej_ignys pisze:Ah, konflikt klubowy pisząc miałem na myśli konflikt pomiędzy Unią Leszno i Falbuzem ZG oczywista![]()
![]()
![]()
W tym roku coś cińko widzę Niebiesko - białe kangury - czyżby szykował się sus do I ligi
Ale co o co chodzimaciej_ignys pisze:Michał ! Proszę sie tu nad Krainą Niskopiennej Pomarańczy nie znęcać !![]()
![]()
Z lat zaprzeszłych zapowiem Ci zatem, że Unia Leszno jest najbardziej utytułowanym klubem żużlowym w Polsce (statystyczny fakt) a Falubazy to smutny ogon (upierdliwa złośliwość).bufi pisze:Hej żużle offtopujecie tutaj świętego Mikołaja , cały już w szlace umorusany . Załóżcie jakiś temat w hydeparku ultrasSwoją drogą sam jestem ciekaw o co kaman z tą myszką miki i czy to był chłopak czy dziewczyna
Dlaczego Gollob pobił swoją żonę i takie tam
Bea pisze:nooo, Marcin nie był zadowolony z naszej wycieczkitopcio1 pisze:
Niestety na sobotnich i mnie nie ma, najpierw zawlekli mnie do niemieckiego marketu a potem niemieckim cudem techniki jechałem w stronę Poznania.
ale za to sześciotygodniowa Ania wpadła mu w oko
![]()
Miło było z Wami się spotkać, odwiedzić Elwirę i Anusię (śpiącą królewnę).
Spotkanie z dziećmi i ich mamami - ścisnęło serce i gardło...