a po sprawdzeniu na parametry stoi w miejscu na 24:

czy ktoś ma jakiś pomysł co mi padło

non stop mi to wyskakuje
Masz opcje zarejestrowaną tylko nie po polsku, a tak było by łatwiej.
A ty co tu Kaszpirowskiego znalazłeś, przecież takie problemy tylko można w real rozwiązać, a nie tak "pali mi bezpiecznik" co to tam jest tylko jeden bezpiecznik.MICHAIL273 pisze:Witaj . Może ty mi pomożesz mam problem z moją KAPPĄ pali mi bezpiecznik w podszybiu , niewiem co robić . POMOCY .
Ja też mam zarejestrowaną wersje i nie przypominam sobie aby było tak mało po polsku.kapral pisze:tak kupiłem licencję bo Kappy w darmowej nie zrobię, a język jest polski tyle że same parametry są po angielsku. Tłumaczyłem to mi wychodziło samodostosowujący parametr FRA, i właśnie co to jest to FRA
Nie ma co się do Alfy porównywać bo po pierwsze to silniki TS i w czterech cylindrach, inne parametry, inne mapy, charakterystyka, itp, itd.blejku pisze:Google: fra parametr
na forum alfaromeo jest duzo opisane ale ja nic z tego nie rozumiemmoze do autora zagadasz
Masz tabele po polsku i zaznaczony parametr. Robiłem to na Lancii Thesis, jak trafie Kappę to sprawdzę.kapral pisze:tak kupiłem licencję bo Kappy w darmowej nie zrobię, a język jest polski tyle że same parametry są po angielsku. Tłumaczyłem to mi wychodziło samodostosowujący parametr FRA, i właśnie co to jest to FRA
Tłumaczenie/opis błędu jest w innym języku.kapral pisze:dzięki argenta67 zacznę od opcji w programie dlaczego u mnie po angielsku skoro ty masz polskie parametry