korzystać z tel, bo nie mam guzika do wyciągnięcia karty, jest tylko pusty otwór. Da się to jakoś naprawić albo wyciągnąć tą prowadnice do karty HELP!!!!!

Próbowałeś coś wsadzićmsmichalms pisze:Witam, mam taką nietypową sprawę. pół roku temu kupiłem Lybre sw z navi i gsm ale nie mogę
korzystać z tel, bo nie mam guzika do wyciągnięcia karty, jest tylko pusty otwór. Da się to jakoś naprawić albo wyciągnąć tą prowadnice do karty HELP!!!!!
Jak się nie dostaniesz do środka to nie będziesz wiedział co jest urwane.Chyba innego wyjścia nie ma.Przykro.msmichalms pisze:no problem nietypowy, wsadzałem oizolowany śrUbokręt ale boje sie że coś uszkodze
Można mieć. Idziesz do swojego operatora, płacisz 50 albo 100PLN (nie wiem po ile to teraz dokładnie chodzi) i dostajesz duplikat karty SIM ze swoim numerem. Tylko zaznacz, żeby Ci ktoś czasem nie wyłamał tej karty z całego kompletu.msmichalms pisze: I teraz z innej beczki czy można mieć w samochodzie i w komórce karty z tym samym nr?
A ja chciałam z Simplusa duplikat i powiedzieli mi że nie ma takiej opcjiDudi pisze:Można mieć. Idziesz do swojego operatora, płacisz 50 albo 100PLN (nie wiem po ile to teraz dokładnie chodzi) i dostajesz duplikat karty SIM ze swoim numerem. Tylko zaznacz, żeby Ci ktoś czasem nie wyłamał tej karty z całego kompletu.msmichalms pisze: I teraz z innej beczki czy można mieć w samochodzie i w komórce karty z tym samym nr?