Szukam kogoś z dostępem do frezarki
Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
- mac1us
- Klubowicz
- Imię: Maciek
Szukam kogoś z dostępem do frezarki
Szukam kogoś z Krakowa lub okolic, która ma dostęp do frezarki do metalu, albo w ogóle kogoś kto dysponuje takim sprzętem, raczej osoby prywatnej, która nie ma miliona zleceń i nie chce chorej kasy za usługę. Cała rzecz rozchodzi się o wykonanie na chwilę obecną 16 takich podkładek jak na zdjęciu z wymiarami z grubsza takimi jak jest opisane.

- biker
- Forumowicz/ka
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Re: Szukam kogoś z dostępem do frezarki
U mnie w pracy mamy frezarki.Napisz ile jesteś w stanie za takie coś zapłacić,a ja pójdę zapytać czy któremuś z frezerów będzie się chciało dupsko ruszyć.Po za tym podaj wymiary w jakimś czytelnym kolorze,ja widzę tylko wymiar średnicy elipsy.napisz jak jest sprawa pilna i jaka dokładność wykonania detalu.
Lancia Delta III
------------------------------------------------------------------------------------------------
Santa Cruz Blur II
Pinarello(szosa)
------------------------------------------------------------------------------------------------
Santa Cruz Blur II
Pinarello(szosa)
- mac1us
- Klubowicz
- Imię: Maciek
Re: Szukam kogoś z dostępem do frezarki
Już sprawa załatwiona, dość dużo do zapłaty, ale jest z tym dużo dłubania, będę miał gotowe na koniec tygodnia. Tak jak pisałem na chwilę obecną robi 16 sztuk, zobaczymy, czy będą chętni to zrobi więcej. Część jest do bmw(podkładka do regulacji kąta pochylenia i zbieżności z tyłu).
Dzięki za pomoc.
Dzięki za pomoc.