Lybra - kontrolka poduszki świeci, błędu brak

malakas
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Lybra - kontrolka poduszki świeci, błędu brak

Post autor: malakas » 05 lut 2011, 14:50

Byłem ostatnio w ASO, żeby mi sprawdzili grzanie foteli. Coś tam pogrzebali i stwierdzili, że maty siedzą (1.500 zł krzyknęli - jakby kto był ciekawy - oczywiście musiałem dać sobie siana), ale po tych ichnich inspekcjach (tzn. ja widzę taki związek) zapaliła się już teraz na stałe kontrolka poduszki. Check się nie zapala, komputer żadnego błędu nie wykazuje. Ki diabeł?

Awatar użytkownika
markiz
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Jerzy

Re: Lybra - kontrolka poduszki świeci, błędu brak

Post autor: markiz » 05 lut 2011, 17:55

malakas pisze:Byłem ostatnio w ASO, żeby mi sprawdzili grzanie foteli. Coś tam pogrzebali i stwierdzili, że maty siedzą (1.500 zł krzyknęli - jakby kto był ciekawy - oczywiście musiałem dać sobie siana), ale po tych ichnich inspekcjach (tzn. ja widzę taki związek) zapaliła się już teraz na stałe kontrolka poduszki. Check się nie zapala, komputer żadnego błędu nie wykazuje. Ki diabeł?
Moi zdaniem,pogrzebali pod siedzeniem,ruszyli kable i nie łączy.Trzeba przejrzeć styki,przeczyścić,podpiąć komputer i powinno być po problemie.Tak przynajmniej myślę :hmmm: widziałem podobny przypadek.
Pozdrawiam markiz
Lancia Lybra sedan 2.4jtd
Lancia Delta III 2.0 MJet
La pi? bella ? la Lancia

Awatar użytkownika
bargaw3181
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Bartłomiej
Kontakt:

Re: Lybra - kontrolka poduszki świeci, błędu brak

Post autor: bargaw3181 » 05 lut 2011, 18:10

W ASO pracują sami "profesjonaliści", więc na początek radzę to co kolega "markiz68", sprawdź po nich bo tam 90% pracowników nie ma pojęcia o mechanice :)
514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo ;)
Obrazek
Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nadwozie i wnętrze”