Lybra - kontrolka poduszki świeci, błędu brak
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Lybra - kontrolka poduszki świeci, błędu brak
Byłem ostatnio w ASO, żeby mi sprawdzili grzanie foteli. Coś tam pogrzebali i stwierdzili, że maty siedzą (1.500 zł krzyknęli - jakby kto był ciekawy - oczywiście musiałem dać sobie siana), ale po tych ichnich inspekcjach (tzn. ja widzę taki związek) zapaliła się już teraz na stałe kontrolka poduszki. Check się nie zapala, komputer żadnego błędu nie wykazuje. Ki diabeł?
Re: Lybra - kontrolka poduszki świeci, błędu brak
Moi zdaniem,pogrzebali pod siedzeniem,ruszyli kable i nie łączy.Trzeba przejrzeć styki,przeczyścić,podpiąć komputer i powinno być po problemie.Tak przynajmniej myślęmalakas pisze:Byłem ostatnio w ASO, żeby mi sprawdzili grzanie foteli. Coś tam pogrzebali i stwierdzili, że maty siedzą (1.500 zł krzyknęli - jakby kto był ciekawy - oczywiście musiałem dać sobie siana), ale po tych ichnich inspekcjach (tzn. ja widzę taki związek) zapaliła się już teraz na stałe kontrolka poduszki. Check się nie zapala, komputer żadnego błędu nie wykazuje. Ki diabeł?

Pozdrawiam markiz
Lancia Lybra sedan 2.4jtd
Lancia Delta III 2.0 MJet
La pi? bella ? la Lancia
Lancia Lybra sedan 2.4jtd
Lancia Delta III 2.0 MJet
La pi? bella ? la Lancia
- bargaw3181
- Klubowicz
- Imię: Bartłomiej
- Kontakt:
Re: Lybra - kontrolka poduszki świeci, błędu brak
W ASO pracują sami "profesjonaliści", więc na początek radzę to co kolega "markiz68", sprawdź po nich bo tam 90% pracowników nie ma pojęcia o mechanice 

514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo 

Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !

Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !