Chciałbym wasze roześmiane pyski zobaczyc

Moderator: wujekp
Poczekaj aż Kuba dotrze i wtedy wrzuciprzemas81 pisze:A jakieś foty to gdzie????
Chciałbym wasze roześmiane pyski zobaczyc
Gros pisze:Poczekaj aż Kuba dotrze i wtedy wrzuciprzemas81 pisze:A jakieś foty to gdzie????
Chciałbym wasze roześmiane pyski zobaczyc![]()
Przemas z racji podeszłego wieku muszę się przyzwyczajać powolutkuprzemas81 pisze:no i to się chwali![]()
Ale widac że przygoda w Lyberce z pana tez była![]()
Gros-tobie chyba na tym bujaczku to strasznie wygodnie było![]()
![]()
szkoda że nie mogłem byc...![]()
za to bania niedługo...
Mam ją nadal nie sprzedałemprzemas81 pisze:chciałes powiedziec że miałeś drewniana kierownice-na stare lata niepotrzbna ona Tobie heheheheh ale mine miałes uchahaną
Oj właśnie to ta Thema.przemas81 pisze:poczekam ,zmiekniesz i z ceny zjedziesza na marginesie fajne towarzycho mieliście ,a ta thema to czasem nie ta z ładnie pomalowanym silniczkiem????
Najważniejsze, że Tobie się nic nie stało. Oj będzie jak tylko się zrobi cieplej.piechus_si pisze:Mówiłem że bede a nie byłem![]()
pękła sprężyna prawa opone porwało i tyle miałem z jazdy. normalnie człowiek jeździ to nic sie nie stanie. Chce jechać na zlot i kupa. uziemiony na maxa. Mam nadzieje że niedługo znowu coś ciekawego sie zrobi. Ale sie nie spodziewałem takiego psikusa od mojej laluni
Mam nadzieję, że to nie ja jestem tym niesfornym kierowcą.lancik90 pisze:Zajechaliśmy po małych perypetiach z niesfornymi kierowcami.