Wcześniej pisałem, że szukam felg oryginalnych (najchętniej z emblemy

Najchętniej założyłbym 16. Dlatego kieruję do Was pytanie, na czym jeździcie?
Proszę o wpisywanie rozmiaru felgi, szerokość, ET. Mile widziane fotki (można się chwalić

Do dzieła!

Widzę że to felgi Borbet (także Abarth te felgi sygnował). Mam takie w piwnicy 16", 7.5" szerokości, ET32. Planuję założyć do Dedry.drv pisze:Znalazłem takie oto felgi
Zastanawiam się tylko czy nie są za szerokie, dodatkowo ET zmniejszone w porównaniu z oryginalną felgą.
No i jeszcze opony o niższym profilu
Mając chwilę w pracy zrobiłem wizualizację
Wydaje mi się, że całkiem fajnie to wygląda, oczywiście rozmiar może być trochę inny niż w rzeczywistości
Jakbyś się rozmyślił i chciał sprzedać to daj znaćdr_scott pisze:Widzę że to felgi Borbet (także Abarth te felgi sygnował). Mam takie w piwnicy 16", 7.5" szerokości, ET32. Planuję założyć do Dedry.drv pisze:Znalazłem takie oto felgi
Zastanawiam się tylko czy nie są za szerokie, dodatkowo ET zmniejszone w porównaniu z oryginalną felgą.
No i jeszcze opony o niższym profilu
Mając chwilę w pracy zrobiłem wizualizację
Wydaje mi się, że całkiem fajnie to wygląda, oczywiście rozmiar może być trochę inny niż w rzeczywistości
Z resztą te felgi już chyba zostały sprzedane. Szukałem ale nie znalazłem, tylko zakończoną aukcję.Mefisto pisze:Witam.
Na forum jest gość, który chce sprzedać felgi do Intensy. Ze zdjęć w ogłoszeniu wyglądają na idealne, a cena jak na 4 sztuki tez w miarę atrakcyjna - 1200 zł. Na pewno będzie można coś zbić, np na paliwo potrzebne na dojazd. Poszukaj w dziale sprzedam.
Pozdrawiam
To szkoda bo wyglądały naprawdę nieźle. Nie poddawaj się na pewno coś znajdziesz. Poszukaj na alledrogo, jak tam oglądałem to była cała strona felg do Lancii.drv pisze:Z resztą te felgi już chyba zostały sprzedane. Szukałem ale nie znalazłem, tylko zakończoną aukcję.Mefisto pisze:Witam.
Na forum jest gość, który chce sprzedać felgi do Intensy. Ze zdjęć w ogłoszeniu wyglądają na idealne, a cena jak na 4 sztuki tez w miarę atrakcyjna - 1200 zł. Na pewno będzie można coś zbić, np na paliwo potrzebne na dojazd. Poszukaj w dziale sprzedam.
Pozdrawiam
Nie poddaję sięMefisto pisze:To szkoda bo wyglądały naprawdę nieźle. Nie poddawaj się na pewno coś znajdziesz. Poszukaj na alledrogo, jak tam oglądałem to była cała strona felg do Lancii.drv pisze:Z resztą te felgi już chyba zostały sprzedane. Szukałem ale nie znalazłem, tylko zakończoną aukcję.Mefisto pisze:Witam.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Kupionedrv pisze:Nie poddaję sięMefisto pisze:To szkoda bo wyglądały naprawdę nieźle. Nie poddawaj się na pewno coś znajdziesz. Poszukaj na alledrogo, jak tam oglądałem to była cała strona felg do Lancii.drv pisze:Z resztą te felgi już chyba zostały sprzedane. Szukałem ale nie znalazłem, tylko zakończoną aukcję.Mefisto pisze:Witam.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
mam na oku felgi z Lybry Executive![]()
Pozdrawiam
Z ciekawości za ile kupiłeś ? Mam executive ... i z ciekawości pytamdrv pisze:Kupionedrv pisze:Nie poddaję sięMefisto pisze:To szkoda bo wyglądały naprawdę nieźle. Nie poddawaj się na pewno coś znajdziesz. Poszukaj na alledrogo, jak tam oglądałem to była cała strona felg do Lancii.drv pisze:Z resztą te felgi już chyba zostały sprzedane. Szukałem ale nie znalazłem, tylko zakończoną aukcję.Mefisto pisze:Witam.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
mam na oku felgi z Lybry Executive![]()
Pozdrawiam![]()
Teraz czekać na wiosnę i zmiana.
Gdzie takie okazje ?drv pisze:Za 1100zł z bardzo zdrowymi oponami