Poznań, potrzebny konkretny mechanik do Lybry
Moderator: boruch
Re: Poznań, potrzebny konkretny mechanik do Lybry
W mojej wręcz przeciwnie
Ja po ostatniej naprawie wiem na pewno, że bardziej opłaci mi się podjechać z samochodem 75 km do rodzinnego Leszna i zaoszczędzić 50% kosztów. Ceny w poznaniu są horrendalne.
Oj tutaj trafiłeś w sedno, ja także nic tutaj nie robię jeśli nie muszę. W Słupcy - często tam bywam u teściów, dałem 160 za wymianę kompletnego rozrządu (robocizna) a tutaj wołali 300 wzwyż. W Autimie bodajże wystrzelili mi z ceną 340.. w starym prostym TDS? heh... Powiecie że u pana Zdzicha przy polu, otóż nie, całkiem profesjonalny duży serwis.
Pozdr
Pozdr
Aktualne:
Delta III 1.4
Phedra 2.0 Multijet
Byłe:
Lybra SW 2.0
Dedra SW 1.9 TD
Y 1.2
Delta III 1.4
Phedra 2.0 Multijet
Byłe:
Lybra SW 2.0
Dedra SW 1.9 TD
Y 1.2
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Może jakiś namiar?GLen pisze:Oj tutaj trafiłeś w sedno, ja także nic tutaj nie robię jeśli nie muszę. W Słupcy - często tam bywam u teściów, dałem 160 za wymianę kompletnego rozrządu (robocizna) a tutaj wołali 300 wzwyż. W Autimie bodajże wystrzelili mi z ceną 340.. w starym prostym TDS? heh... Powiecie że u pana Zdzicha przy polu, otóż nie, całkiem profesjonalny duży serwis.
Pozdr
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

na zumiNat pisze:Może jakiś namiar?GLen pisze:Oj tutaj trafiłeś w sedno, ja także nic tutaj nie robię jeśli nie muszę. W Słupcy - często tam bywam u teściów, dałem 160 za wymianę kompletnego rozrządu (robocizna) a tutaj wołali 300 wzwyż. W Autimie bodajże wystrzelili mi z ceną 340.. w starym prostym TDS? heh... Powiecie że u pana Zdzicha przy polu, otóż nie, całkiem profesjonalny duży serwis.
Pozdr
akurat kiedy tam byłem robili coś przy słupeckich radiowozach, poza tym słysząc "lancia w dieslu" pytali czy jtd - a zatem musieli mieć już do czynienia

nie jest to aż tak blisko bo to już prawie Konin, poza tym na pewno znalazłoby się coś równie taniego a dobrego bliżej Poznania. Trzeba tylko siąść do googli czy książki tel.
Aktualne:
Delta III 1.4
Phedra 2.0 Multijet
Byłe:
Lybra SW 2.0
Dedra SW 1.9 TD
Y 1.2
Delta III 1.4
Phedra 2.0 Multijet
Byłe:
Lybra SW 2.0
Dedra SW 1.9 TD