Alan ślij do ludzi PW troszkę pracy ale może się opłaciAlan pisze:aaaaaaaaaaaaaa.....taki bajer

Moderator: wujekp
Alan ślij do ludzi PW troszkę pracy ale może się opłaciAlan pisze:aaaaaaaaaaaaaa.....taki bajer
Widzę Alan ,że troszkę na siłę szukasz chętnychAlan pisze:myślę że jeśli ktoś będzie chciał jechać,sam znajdzie temat i nawet kliknie w ankietę,nie ma sensu poganianie.
Można wysłać PW jak są jakieś istotne zmiany czy ustalenia,ale nie z ponagleniami.To bez sensu.
Inna sprawa,to fakt że ostatnimi czasy jest drogo w każdym sektorze i po prostu może ludzi na takowe wypady nie stać.Kwestia, warunków mieszkaniowych to też pewien aspekt,ale do przeżycia...
Widzę Gros że troszkę dramatyzujesz i uogólniaszGros pisze: Widzę Alan ,że troszkę na siłę szukasz chętnych
A może starym LKP-owskim zwyczajem zrobić listę chętnych? Tak jak na spociki regionalne?wujekp pisze:Nie napisałem "nie pisać i nie robić". Pisać i robić. Napisałem, że od zrobienia ankiety nie przybędzie chętnych. Tyle ...Alan pisze:nic nie da,może i nie ale jakiś obraz będzie.Jakbym miał tak podchodzić do wszystkiego...nic nie da,to najlepiej nie pisać i nie robić nicwujekp pisze:
Ankieta Ci nic nie da. Ankietą ludzie nie pojadą, zresztą widzisz po poprzedniej jakie jest przełożenie ankieta-rzeczywistość. Ale skoro Ci na tym zależy ...
Chyba że ja nie umiem przeczytać tego co napisałem ...
2 auta /Delta II 1,6 HPE i Lancia Kappa coupe/ przyjedzie w sobotę do Koprivnice do muzeum TATRA.Bonanza pisze:ahoj kolik vas prijede v patek do kempu Roznov?