Skręciła zaraz za Nowem w lewo. Jechałem motocyklem i zostałem podstępnie wyprzedzony na ograniczeniu

ESSOX pisze:Dzisiaj ciemny Thesis rzeszowski , na specjalnych blachach . Nawet nie wiedziałem , że po Rzeszowie się taki buja
Na rondzie z krzyżem , wjechał w Krzyżanowskiego. Albo ciemny grafit albo czarny bo słonce mogło przekłamać . Tablica 'R1 SPOKO'Polej pisze:ESSOX pisze:Dzisiaj ciemny Thesis rzeszowski , na specjalnych blachach . Nawet nie wiedziałem , że po Rzeszowie się taki buja![]()
gdzie?
bordowa(wiśniowa)??
Ciekawe. Na tablicach R1 SPOKO , albo jakiś niemal identycznych (R2, czy może R3) widziałem w ostatnim czasie jakiegoś Smarta też, czy też Citroena C2- już nie pamiętam dokładnie, ale coś małego i chyba służbowego. Może jakieś auto flagowe?;)ESSOX pisze:Na rondzie z krzyżem , wjechał w Krzyżanowskiego. Albo ciemny grafit albo czarny bo słonce mogło przekłamać . Tablica 'R1 SPOKO'Polej pisze:ESSOX pisze:Dzisiaj ciemny Thesis rzeszowski , na specjalnych blachach . Nawet nie wiedziałem , że po Rzeszowie się taki buja![]()
gdzie?
bordowa(wiśniowa)??
No ładnie, w poniedziałek krążyłem po Koszalinie i żeby mnie nie wyczaić?Praptax pisze:Panowie ogólnie bieda.W poniedziałek jechałem trasa Konina- Koszalin - Konin i na trasie tylko jedna Lancia - srebrna między Piłą a Szczecinkiem, odezwałem się na CB ale bez odzewu.