Kiełson pisze:Przewertowałem wszystkie strony tego wątku i ani razu ja nie zostałem nigdzie wyhaczony![]()
ja toże,
ale ciągle widzę taką turkusową lybrę sw 1.8 na wolskiej, ale nie znalazłem właściciela, chociaż raz staliśmy obok siebie
Kiełson pisze:Przewertowałem wszystkie strony tego wątku i ani razu ja nie zostałem nigdzie wyhaczony![]()
UWZ to rejestracja wojskowa. Stanąć na trawniku jak ch...j pod weselem to mógł tylko trep i to pewnie nawalonyFXX pisze: a potem pod klubem WAT zielona Kappa - z tego co wiem to blachy UWZ to nasze służbowe, więc na pewno nie klubowa
A czy przypadkiem parkujesz często na Konstruktorskiej? Jak przejeżdżam rano to często widzęKiełson pisze:Przewertowałem wszystkie strony tego wątku i ani razu ja nie zostałem nigdzie wyhaczony![]()
No cóż, tego kwiata polska całaESSOX pisze:UWZ to rejestracja wojskowa. Stanąć na trawniku jak ch...j pod weselem to mógł tylko trep i to pewnie nawalonyFXX pisze: a potem pod klubem WAT zielona Kappa - z tego co wiem to blachy UWZ to nasze służbowe, więc na pewno nie klubowa
Jeżdżą tą Kappą takie ćwoki że się gadać nie chce, ten trawnik tylko to podkreśla ...Wieczne wyścigi po mieście i wp....anie się na barana co im czasem nie wychodziFXX pisze:Cóż pozostawiam to bez komentarzaJa osobiście gościa rozumiem, bo jeśli jest impreza jak ostatnio gdzie sporo generalskich i pułkownikowskich czapek przyjechało to teren jest zamknięty przez ŻW i na tym terenie mają sobie zaparkować to inaczej się nie da zrobić.