Ojtam ojtamMarian - Ty to masz dopiero hackera w avatarze - cały czas coś stuka w klawiszemarmal pisze:stabraf czy mógłbyś złapać tego pająkailekroć czytam twoje wartościowe posty - mam obawy iż zapuszczasz mi wirusa
jeśli nie podołasz to chociaż podaj link do jakiegoś antywirusa - co sobie z tym radzi
![]()
No to się chyba walnąłem - sorki - tak mi się wydawałowacho_czk pisze:Aż poszedłem sprawdzić i niestety, przynajmniej u mnie po przytrzymaniu Clima/Date zmienia się tylko kolor podświetlenia. A mi chodzi o to by cyfry i litery były wyświetlane czarną czcionką a tło było w kolorze podświetlenia.
Teoretycznie rzecz biorąc, znając mniej więcej zasadę działania ciekłych kryształów wystarczyło by przepiąć kabelki w wyświetlaczu. Pytanie tylko które![]()
Trochę się boję kombinować, nie mając drugiego Infocenter na straty
Temat wprawdzie stary, ale może to kogoś zainteresuje. Da się to zrobić, trzeba jednak zdemontować infocenter i zamienić stronami szybkę polaryzującą.wacho_czk pisze:Trochę podbiję, może mi ktoś napisać czy jest jakaś opcja by wyświetlacz w Infocenter wyświetlał w negatywie, czyli tak jak ten od kilometrów w liczniku??
A ode mnie mogą byćRAVSOS pisze:Andrzejek może foto jakieś?
Eeeee...takim VW zalatujeAlan pisze: odnośnie zmiany podświetlenia....