Moderatorzy: matis1906, topcio, Energetyk
Dokładnie tak jak napisałeś,po zwiedzeniu rozjechaliśmy się.O 15.00 to już byliśmy w domu więc mniej więcej rozjechaliśmy się gdzieś przed 14.00faraon pisze:Wnioskuję więc, że po zwiedzeniu muzeum każdy pojechał w swoją stronę, tzn o 15 jak dzwoniłem, nikogo już nie było. Żałuję że nie mogłem być - niestety praca jest przed LKP
A ja się "lansowałem" dzisiaj coupetąZielony pisze:Tak jak mówiłem na wcześniejszym spocie że przyjadę Maryśką się po lansować hehehe to Wyście nie przyjechali na złość
Chciałbym przeprosić za nie odebranie telefonów lecz gdy pierwszy raz było dzwonione to już byłem w domu a telefon został w samochodzie , chciałem oddzwonić i wyjaśnić sytuacje lecz nikt nie odebrał.Chciałem też poinformować że Lancii było na spocie cała jedna sztuka ,nikt się nie stawiłfaraon pisze:Dzwoniłem do Ciebie kilka razy około 14:30 - 15:00 niestety ... nikt nie odbierał. A do reszty nie miałem kontaktu. Czy spotkanie się odbyłoOKOwiec pisze:Panowie spotkanie już w najbliższą sobotę więc przypominam o stawieniu się w wyznaczonym miejscu i wyznaczonej godzinie.
Informuję także że według portalu pogodowego ma być 24 stopnie i parę białych chmurek na niebie więc nie ma wymówkiJakaś relacja ...
Nic się nie stało - ja nie z "Gniewalskich"OKOwiec pisze:Chciałbym przeprosić za nie odebranie telefonów .....
Wtedy to ja już byłem w domu i ... też nie słyszałemOKOwiec pisze: ... chciałem oddzwonić i wyjaśnić sytuacje lecz nikt nie odebrał
Jest dobrze, skoro umiemy wyciągać wnioski a jeszcze lepiej, że ciągle się uczymyOKOwiec pisze:Panowie po dość owocnym pierwszym spocie takie coś było dość dziwne ... Wniosek na przyszłość - omijać sobotę w którą sporo ludzi pracuje i przez to najzwyczajniej nie ma czasu, spoty organizować tylko w niedziele ponieważ może choć jedna osoba więcej się pojawi...
Czekaj... Czekaj... Spot jest 3 lipca w Dębicy o 17 wraz z Alfaholikami. ZapraszamyWypłosz pisze:10 lipiec...ja się zamelduje:)) rozumiem Rzeszów -podpromie.
giekso pisze:Czyli innymi słowy mówiac wpierw 3 lipca do Dębicy a potem 10 do Rzeszowa i wszyscy sa zadoweni
uważaj bo to bardzo zaraźliwa choroba:) z przyjemnością ci zaprezentuje:)Ramzes_II pisze:Się zrobi nasz spot na Podpromiu dodatkowo 10 lipca i juz... Wypłosza musze dorwaći jego audio obsłuchać.