Poszukuje samochodu Lanci Thesis z okolicy Warszawy (Siedlce) do wynajęcia na Ślub który
odbędzie sie dnia 28.08.2010

Osoby które posiadają taki samochód i są zainteresowane proszę o kontakt na Pw
Pozdrawiam
Krzysiek
Moderator: Wilkin
Posiadacze takiego auta maja to raczej w opisie w profiluMarkosszakal pisze:Witam wszystkich Forumowiczów
Poszukuje samochodu Lanci Thesis z okolicy Warszawy (Siedlce) do wynajęcia na Ślub który
odbędzie sie dnia 28.08.2010![]()
Osoby które posiadają taki samochód i są zainteresowane proszę o kontakt na Pw
Pozdrawiam
Krzysiek
Z moje strony nie ma problemu(do Ciebie jest kawałek drogi), ale jeden taki był co się już nie pokazuje co termin zarezerwował i się nie odezwał. Dobrze, że nie była to już taka rozmowa super pewna i nie pojechałem nigdzie bo wtedy byłobyzorrowtc pisze:Witam,
czy kolega argenta67 zawiózłby mnie do ślubu? 6/08/2011?
w opisie widzę "Moja Thesis już dwóch kolegów z klubu do ślubu zawiozła i czeka na następnych szczęśliwych"
pozdrawiam
argenta67 pisze:Z moje strony nie ma problemu(do Ciebie jest kawałek drogi), ale jeden taki był co się już nie pokazuje co termin zarezerwował i się nie odezwał. Dobrze, że nie była to już taka rozmowa super pewna i nie pojechałem nigdzie bo wtedy byłobyzorrowtc pisze:Witam,
czy kolega argenta67 zawiózłby mnie do ślubu? 6/08/2011?
w opisie widzę "Moja Thesis już dwóch kolegów z klubu do ślubu zawiozła i czeka na następnych szczęśliwych"
pozdrawiam
Wiesz Thesis to klasa sama w sobie to i ta "skóra" musi byćedym pisze:jak już się reklamujemy na forum to proszę przyjrzeć się mojej ofercie
Teresa ładna, skóra i V6
można sprawdzić na: edym.samochody-weselne.pl
OTFajeK pisze:nie bede dublował tematu wiec zapytam czy ktos z podkarpacia albo okolic wynajmuje sie swoim thesisem do slubów bo bede potrzebował na wrzesień w okolicach rzeszowa a dokładniej w łańcucie czy ktoś by sie podjął takiego zadania i ile by to kosztowało wiadomosci moga iść na pw jak ktos nie chce podawać cen na forum
za kazde info bede bardzo wdzieczny
pozdrawiam
kamil
Ja wiem, ale to nie znaczy, że każdy taki poinformowany jestargenta67 pisze:Wiesz Thesis to klasa sama w sobie to i ta "skóra" musi byćedym pisze:jak już się reklamujemy na forum to proszę przyjrzeć się mojej ofercie
Teresa ładna, skóra i V6
można sprawdzić na: edym.samochody-weselne.pl![]()
![]()
p.s. tylko ten wpis o trzy-strefowej klimie byś zmienił bo nie jest to prawda.
Co do klimy to nie ma dyskusji bo tylko dwie temperatury ustawiasz a nie trzy więc w jaki sposób stworzysz trzecią strefę.edym pisze:Ja wiem, ale to nie znaczy, że każdy taki poinformowany jestargenta67 pisze:Wiesz Thesis to klasa sama w sobie to i ta "skóra" musi byćedym pisze:jak już się reklamujemy na forum to proszę przyjrzeć się mojej ofercie
Teresa ładna, skóra i V6
można sprawdzić na: edym.samochody-weselne.pl![]()
![]()
p.s. tylko ten wpis o trzy-strefowej klimie byś zmienił bo nie jest to prawda.
a co do klimy to można dyskutować ale ja uważam, że jest ona trzy-strefowa a para młoda nigdy i tak tam nie sięga bo inne rzeczy im w głowie