Dlatego zamówiłem sobie kalendarzyki i będę dawał na lewo i prawogrodek pisze:
Lancii u nos je wiela,ino Klubowiczów mało

Dlatego zamówiłem sobie kalendarzyki i będę dawał na lewo i prawogrodek pisze:
Lancii u nos je wiela,ino Klubowiczów mało
O, widzę Zwycięstwa nadal rozkopanaannubis17 pisze:A ja dzisiaj w Koszalinie złapałem aż dwie Lybry. Jedną srebrną sedan, a druga kombi granatowa. Obie ZK rejestracje. Coś wysyp Lancii ostatnio u mnie. A i Theme z wczoraj też złapałem jak mykała obok mnie.
Ta ulica nie była rozkopana od niepamiętnych czasów, a to na zdjęciach to nasz nowy deptak na środku ulicyTomzik pisze:O, widzę Zwycięstwa nadal rozkopanaannubis17 pisze:A ja dzisiaj w Koszalinie złapałem aż dwie Lybry. Jedną srebrną sedan, a druga kombi granatowa. Obie ZK rejestracje. Coś wysyp Lancii ostatnio u mnie. A i Theme z wczoraj też złapałem jak mykała obok mnie.
I pogoda też typowo koszalińska hehe
o 15-tej przy rondzie to byłem jagrodek pisze:O 15.00 w Rybniku na obwiedni południowej,przed rondem Wodzisławskim,czarna Lybra SW.Dziesięć minut później,taka sama Lybra ciemno niebieska na SRC na Żorskiej przy dużym Tesco.
Mała relacja z kolizji:Kruszyna pisze:![]()
Pikna 3litrowa Kappa spotkana wczoraj w Nowym Sączu
Ta ładna Kappa miała dzisiaj stłuczkę.Wyglądało to poważnie..
Wczoraj pełna wdzięku spotkana pod Realem a dziś pod Biedronką już w takim stanie
Bardzo przykre.. tym bardziej że była na sprzedaż
Teraz już tylko na części.
Gdyby ktoś był zainteresowany to podaję kontakt do właściciela z którym nie raz zdarzyło mi się rozmawiać.
Nawet dziś pół godz. po kraksie.. tel. 530750500
3.0 96r automat, gaz sekwencyjny.. resztę info poda właściciel
Pozdrawiam
To ja, ale ciebie nie widziałem ^^MacioBA pisze:Dziś o 5:40 - bordowa Kappa sedan na ulicy Stawowej
Peugeot 206 i Lancia ... jak widać Pan redaktor się na motoryzacji zna.Lancia bez napisu Kappa jest po prostu Lanciąstabraf pisze:Mała relacja z kolizji:Kruszyna pisze:![]()
Pikna 3litrowa Kappa spotkana wczoraj w Nowym Sączu
Ta ładna Kappa miała dzisiaj stłuczkę.Wyglądało to poważnie..
Wczoraj pełna wdzięku spotkana pod Realem a dziś pod Biedronką już w takim stanie
Bardzo przykre.. tym bardziej że była na sprzedaż
Teraz już tylko na części.
Gdyby ktoś był zainteresowany to podaję kontakt do właściciela z którym nie raz zdarzyło mi się rozmawiać.
Nawet dziś pół godz. po kraksie.. tel. 530750500
3.0 96r automat, gaz sekwencyjny.. resztę info poda właściciel
Pozdrawiam
Tak też myślałemMacioBA pisze:o 15-tej przy rondzie to byłem jagrodek pisze:O 15.00 w Rybniku na obwiedni południowej,przed rondem Wodzisławskim,czarna Lybra SW.Dziesięć minut później,taka sama Lybra ciemno niebieska na SRC na Żorskiej przy dużym Tesco.![]()
mój pies (w zasadzie to sukaMaxPK pisze:To ja, ale ciebie nie widziałem ^^MacioBA pisze:Dziś o 5:40 - bordowa Kappa sedan na ulicy Stawowej
Hehe postaram się nastepnym razem w tamtym rejonie rozglądać jednak nastepny tydzień mam nocke więc raczej się nie zobaczymy ale kto wie... no i też nie wiem czy sie snułem wtedy bo lekko śpieszyłem sie do roboty...MacioBA pisze:mój pies (w zasadzie to sukaMaxPK pisze:To ja, ale ciebie nie widziałem ^^MacioBA pisze:Dziś o 5:40 - bordowa Kappa sedan na ulicy Stawowej) prowadził mnie nad staw, w pół śnie dostrzegłem elegancką sylwetkę bordowej Kappy, sunącej dostojnie pustawą szosą... nie mogłeś mnie widzieć, bo dochodziłem do Stawowej drogą osiedlową
zresztą często widuję Twoje Kappy w tym rejonie - następnym razem jak zauważysz człowieka ciągnionego przez małego psa, zagapionego w Twoim kierunku - to będę na pewno ja