Wydawało mi się że napisałem jasno ze samochód diagnozują od dwóch miesięcy i nic nie mogą znaleźć i rozłożyli ręce ja już nie mam co diagnozować i dlatego piszę o tym na forum. Po prostu nie ma mądrego coby taką diagnozę postawił pisałem też że oparło się na wtryskach ale nie mam ich gdzie w sposób profesjonalny sprawdzić. Odpisałeś co prawda że ty masz gdzie je sprawdzić ale jednocześnie dajesz do zrozumienia że nie chcesz się tym bawić bo masz dużo roboty. Gdybym wiedział co to jest to bym nie pisał tylko dawno byłoby zrobione. Opisałem problem na forum bo może ktoś miał coś podobnego .argenta67 pisze:Temat wrzuciłeś 12.08 a mamy 21.08 i co nic nie robiłeś choć piszesz poważny temat, a diagnoza może trwać jedna dniówkę pisze diagnoza nie robota/naprawa, w sieci po przez pisanie postów się to nie naprawi. Ja jestem nawet pewien, że przez dodawanie postów do tematu usterka nie zniknie, ale to nie moje zmartwienie, ja swoje napisałem Ty robisz co chesz.Lech pisze:Słuchajcie zarzuciłem temat z dość przynajmniej dla mnie poważnym problemem a zeszło gdzie kupić i jak naciągnąć przewody Proszę was nie zaśmiecajcie tematu . Proponuję temat rurek już zakończyć.
Odpowiadając inny post : zalałem podany specyfik ale na razie bez efektów, intercooler sprawdzony i jest ok., przewody do sterownika turbo zmienię aczkolwiek myślę że to nic nie zmieni gdyż kopci mi na wolnych natomiast jak daję mu w palnik to dymienie jest znacznie mniejsze . Kopci podczas ruszania i na wolnych , powyżej 2000 obrotów im wyżej tym lepiej więc chyba nie jest to związane z turbiną sterownikiem czy przewodami. Mogę się mylić dlatego wymienię koszt śmieszny więc nie ma problemu