Delta III - nie świeci prawy tylny kierunkowskaz i stop

Grendi
Dopiero zaczyna na naszym forum
Imię: Sebastian

Re: Delta III - nie świeci prawy tylny kierunkowskaz i stop

Post autor: Grendi » 17 sie 2011, 21:54

czytam to i jestem w szoku bo mi sie nic nie dzieje. a tez mam ponad rok. Kolego naprawde masz pecha;/;/ nowe auto i takie problemy idzie sie zrazic. Walcz o swoje jak tam Ci pisali powodzenia

Awatar użytkownika
thermano
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Tomasz

Post autor: thermano » 18 sie 2011, 8:55

Pechowo faktycznie - moja ma 10.000 dopiero ale na razie nic na szczęście . Może Twoja robiona była w piątek albo w poniedziałek ;) Nie gniewaj się - to żarcik na rozluźnienie . Trzymam kciuki , żeby problemy zniknęły .
"Jak pięknie się różnimy..."
DELTA 1.6 MultiJet ORO - EGR & DPF off z nową mapą : 149 KM / 362 Nm - Tramonto / Fiat 500 L PopStar 1.4 95 KM + LPG kolor BLACK / WHITE
Ty nie kupiłeś Lancii . Dostałeś Ją gratis . Zapłaciłeś tylko za udział w przedsięwzięciu ... No i przedsięwzięcie się zes...ło :(
-----------------------------------------

Awatar użytkownika
G360

Post autor: G360 » 24 sie 2011, 20:42

Włosy mi się zjeżyły na głowie jak czytam twoje przygody. Moja deltka odpukać w serwisie była na przeglądzie i tyle. Co do Blue&Me mnie też się raz zawiesił. Niestety to produkt Microsoftu i taka jego uroda. I jak zwykle na takie dolegliwości pomaga reset - czyli ściągasz klemę z akumulatora i po kilkunastu sekundach włączasz ponownie i powinno grać. Ten problem nie dotyczy tylko delty ale wszystkich aut z Blue&me (bravo, grande, 500 itede). Co do rozregulowania szyb to tak właśnie się je koduje - przytrzymujesz 1 sekundę na zamknięciu do góry i słyszysz ciche klik - szyba zakodowana. Potrafią się same rozkodować jak chwyci mróz i szyby przymarzną a my próbujemy je otworzyć. Na szczęście zakodowanie to żaden problem.
BYŁA Lancia Delta III 1,4 t-jet 150KM ORO + Blue&Me... fantastyczne auto...
Jest Volvo S60 D4 summum automat z całą lista dodatków ;)

tomekwind
Imię: Tomek

Post autor: tomekwind » 02 wrz 2013, 22:40

Czyżby ten temat był odpowiedzią na moje wątpliwości co do cen Delty na rynku wtórnym? Włosi mówią, że jak coś jest dobre to musi kosztować, a ceny Delty są naprawdę konkurencyjne. Nadal myślę o Delcie ale zaczynam się bać ;)
Pozdrawiam
Tomasz
Pontiac Trans Sport SE 3,1 94'

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nadwozie i wnętrze”