Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
Micho po takim wstępie nie wiem czy znajdziesz towarzyszy broni - chyba iż masz ochotę zaliczyć w Michę - to zwykła prowokacja na bardzo niskim poziomieMICHO pisze:Dzień dobryJa tu nowy jestem ale nie znalazłem tematu do witania się więc zrobię to częściowo tutaj
Jako że zanabyłem drogą kupna Lybrę jako 6 kolejne "włoskie padło"
to i wypadałoby poznać towarzyszy niedoli w Krakowie
Spytam tak nieśmiało czy w najbliższym czasie będzie jakiś spocik w Krakowie lub okolicy i oczywiście czy nowi są mile widziani ?
Pozdrawiam wszystkich!
yyyy ..... proszę ? :/ Ludzie jaka prowokacja ? Po prostu tak spytałem pół żartem! hmmm .... niezłe powitanie widzęmarmal pisze: Micho po takim wstępie nie wiem czy znajdziesz towarzyszy broni - chyba iż masz ochotę zaliczyć w Michę - to zwykła prowokacja na bardzo niskim poziomie
hmmm chyba straciłem ochotę już
Oj tam, oj tam! Do tego tematu chyba już mało kto zagląda, bo jest "przeterminowany", a powyższy link to dział powitań, gdzie możesz się przedstawić - jeśli chcesz...
Jeżeli chodzi Ci o mój tekst "WŁOSKIE PADŁO" to już wyjaśniam! Jestem miłośnikiem włoskich samochodów i kocham wszystko co z Włochmarmal pisze: zwykła prowokacja na bardzo niskim poziomie
No i mamy jasnośćMICHO pisze:Jeżeli chodzi Ci o mój tekst "WŁOSKIE PADŁO" to już wyjaśniam! Jestem miłośnikiem włoskich samochodów i kocham wszystko co z Włochmarmal pisze: zwykła prowokacja na bardzo niskim poziomieA na przekór wszystkim właścicielom VW Golfów mówię na swoje auta po prostu ITALIAN SHIT którego nie zamienię na żadne niemieckie solidne bezawaryjne idealne cudo
Nic tu z prowokacji nie było! Po prostu podchodzę do tematu na luzie i jak ktoś mi mówi np. że Fiat to gówno to mu przytakuję i chwalę się swoimi 6 Fiatami w historii i pierwszą Lancią
Więc myślę że te groźby karalne nie są potrzebne!
Pozdrawiam! ja tez mogłem w pierwszym swoim poście być bardziej delikatny
Przepraszam!
marmal pisze: No i mamy jasność![]()
![]()
Nie przejmuj się Marmalem. Znam go kilka lat a też czasem nie rozumiem.MICHO pisze:yyyy ..... proszę ? :/ Ludzie jaka prowokacja ? Po prostu tak spytałem pół żartem! hmmm .... niezłe powitanie widzęmarmal pisze: Micho po takim wstępie nie wiem czy znajdziesz towarzyszy broni - chyba iż masz ochotę zaliczyć w Michę - to zwykła prowokacja na bardzo niskim poziomie
wujekp pisze: Nie przejmuj się Marmalem. Znam go kilka lat a też czasem nie rozumiem.![]()