juz wiem dlaczego tak myslałem bo 2 czerwca były wyscigi w kielcach na torze"FajeK" pisze:a ja myslałem ze 2 czerwca ( nie wiem dlaczemu ale tak myslałem)
ale ftopa na całej długosci

btw jaki czas miała delta

Moderator: wujekp
juz wiem dlaczego tak myslałem bo 2 czerwca były wyscigi w kielcach na torze"FajeK" pisze:a ja myslałem ze 2 czerwca ( nie wiem dlaczemu ale tak myslałem)
ale ftopa na całej długosci
Damian, trzeba bylo poprzedniego dnia krocej 'pracowac' refleks bylby 'lepszejszy'i byloby pudlo w klasie."Blash" pisze:http://www.bmw-klub-lodz.com.pl/news/042
gratuluje! wydaje mi sie, ze to bardzo dobry wynik"Prezes" pisze:Oficjalne wyniki wyścigu :
Lancia Delta HF Integrale 16V
- miejsce 4 w klasie 3
- miejsce 5 w w klasie mistrzów.
Nie tylko, oto Delta z klubowa flaga:"Biaggi" pisze: tutaj jest fotka "naszej" Delty
Małe sprostowanie ... to jest zdjęcie z powrotu torem po zakonczonym wyscigu . Z Nissanem 200 SX mierzyłem sie 2 razy i na mecie zawsze oglądałem go w lusterku wstecznym"tomek" pisze:
Tu troche z tylu zostala
NIEZLE NIEZLE !!"Prezes" pisze:Małe sprostowanie ... to jest zdjęcie z powrotu torem po zakonczonym wyscigu . Z Nissanem 200 SX mierzyłem sie 2 razy i na mecie zawsze oglądałem go w lusterku wstecznym"tomek" pisze:
Tu troche z tylu zostala
a masz moze to gdzies na HDD ??"Pablo" pisze:Nawet Prezes wywiadu udzielił dla TV![]()
![]()
tak wlasnie pomyslalem, widac na zdjeciu swiatla z prawej strony"Prezes" pisze:Małe sprostowanie ... to jest zdjęcie z powrotu torem po zakonczonym wyscigu ."tomek" pisze:
Tu troche z tylu zostala
eee.. gratulacje pełne się należą.."Luckyy" pisze:NIEZLE NIEZLE !!"Prezes" pisze:Małe sprostowanie ... to jest zdjęcie z powrotu torem po zakonczonym wyscigu . Z Nissanem 200 SX mierzyłem sie 2 razy i na mecie zawsze oglądałem go w lusterku wstecznym"tomek" pisze:
Tu troche z tylu zostala
Ciekawe jakie bylo zaskoczenie widzow jak takie male stare i niepozorne auto pojechalo !!!