Kappa - wymiana gumek stabilizatora
Kappa - wymiana gumek stabilizatora
guma stabilizatora do belki - przód - jak to sie wymienia ?
duzo z tym roboty ?
duzo z tym roboty ?
Kappa 2.0 Białystok
Kappa - guma stabilizatora
Jeśli chodzi Ci o drążek stabilizatora, to gumy na nim stanowią całość z drążkiem- wymienia się cały drążek
Słyszałem, że są magicy, którzy wymieniają same gumy- nie mam pojęcia jak. Nie uznaję takich napraw...
Pozdrawiam, Radicz.

Słyszałem, że są magicy, którzy wymieniają same gumy- nie mam pojęcia jak. Nie uznaję takich napraw...

Pozdrawiam, Radicz.
Kappa 2.0 Białystok
Same te gumy kosztują nie drogo (20 + 40 zł na 1 koło przód wg Vempolu) Sam się dowiadywałem bo też mi zaczeło cos stukac Podejrzewam właśnie te gumy Co do tego jak to się wymienia to słyszałem że jakoś to zakładają za pomocą prasy Ale szczegulów nie znam Napisz jak cos się dowiesz kto w Białymstoku to robi Jak chcesz to moge dać namiary na gościa co dobrze mi zrobił rozrząd w Białymstoku
Lancia K 2.4 20V 98r. 180kkm
jak wymienię to napiszę
daj namiar do tego goscia bo tu białym niewielu sie zna , jak mi rozrzad wymieniali to trzech latało z minami jakby bombe atomową otwierali, spieprzyli pompę i oddali w końcu z palą cym się chekiem:)
daj namiar do tego goscia bo tu białym niewielu sie zna , jak mi rozrzad wymieniali to trzech latało z minami jakby bombe atomową otwierali, spieprzyli pompę i oddali w końcu z palą cym się chekiem:)
Kappa 2.0 Białystok
Drut tjunink"slawsur" pisze:Co do tego jak to się wymienia to słyszałem że jakoś to zakładają za pomocą prasy Ale szczegulów nie znam

Pozdrawiam, Radicz.
Dokładnych namiarów nie dam bo nie pamiętam ale łatwo tam trafić Mianowicie lecisz na Ełk przez Fasty i w Fastach na zakręcie przy salonie KIA jest ten mechanior ( graniczą przez płot z salonem )Zjeżdża się tam wdół Napewno zobaczysz Koleś zrobił mi rozrząd elegancko i szybko choc nie jest najtańszy Mówił że robi wszystko więc i zawieszenie pewnie też Napisz co sie dowiedziałeś bo Radicz stanowczo odradza eksperymentów choc coś słyszałałem że może cos pasować od fiata cromy Pozdrawiam
Lancia K 2.4 20V 98r. 180kkm
Tak jak pisał Radicz drązek stabilizatora razem z gumami i końcówkami jest nierozbieralny - według Fiata.
Nie jestem zwolennikiem "ulepszania" konstrukcji fabrycznych ale ludzi ogarnia przerażenie jak słyszą ze mają do wywalenia 1200 zł bo "gumka sie popsuła".
Więc rozbieramy to co nierozbieralne i wymieniamy to co niewymienne oczywiście z zachowaniem zdrowego rozsądku i zasad bezpieczenstwa.
Z gumami stabilizatora nie ma problemu - to tylko kawałek odpowiednio wyprofilowanego tworzywa. Końcówki stabilizatora sprowadzaliśmy na specjalne zamówienie - sa identyczne konstrukcyjnie z oryginałem tyle ze wymienne.
Absolutnie nie uznaje spawania końcówek lub innych sztuk magicznych opisywanych takze na tym forum.
Pozdrawiam
Nie jestem zwolennikiem "ulepszania" konstrukcji fabrycznych ale ludzi ogarnia przerażenie jak słyszą ze mają do wywalenia 1200 zł bo "gumka sie popsuła".
Więc rozbieramy to co nierozbieralne i wymieniamy to co niewymienne oczywiście z zachowaniem zdrowego rozsądku i zasad bezpieczenstwa.
Z gumami stabilizatora nie ma problemu - to tylko kawałek odpowiednio wyprofilowanego tworzywa. Końcówki stabilizatora sprowadzaliśmy na specjalne zamówienie - sa identyczne konstrukcyjnie z oryginałem tyle ze wymienne.
Absolutnie nie uznaje spawania końcówek lub innych sztuk magicznych opisywanych takze na tym forum.
Pozdrawiam
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Mam pytanie ile u was kosztuje ta przyjamność robocizna z częściami?"Prezes" pisze:Tak jak pisał Radicz drązek stabilizatora razem z gumami i końcówkami jest nierozbieralny - według Fiata.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Re: ...
Larry - byles w LT ? zrobiles w innycm warsztacie ? pochwal sie ..."larry123" pisze:też będe musiał nawiedzić LT w sprawie drążka.