Fotoradary - Wrocław
Moderator: MiroMiglia
Fotoradary - Wrocław
Oto link z miejscami postoju fotoradarów we Wrocku. Może się przyda. Wiadom, że w jednym dniu nie będzie ich na wszystkich wymienionych ulicach ale na jednej z nich moze...
fotoradary
fotoradary
KAPPA 2.4 LX
Fotoradary - Wrocław
O kurcze... Na zdjęciach widać rejestracje tych pojazdów i można by zrobić ściepę na kontrolowaną stłuczkę w kuferek wrednej Skodavki-Octavki...
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
Fotoradary - Wrocław
ale numer !!
nie wiedziale, że takie skody combi istnieją !!
kilka razy jechałem ul Ślężną we Wrocku i oczywiśie nie tyle ile tam wolno, mimo GIGANTYCZNEJ ilości dziur ale na auta na poboczu zwracałem uwagę ...
ale czy nie jest ta, że jak jest fotoradar to musi być wcześniej znak inforujacy o ty, że może zostać zrobione Ci zdjęcie ??
nie wiedziale, że takie skody combi istnieją !!
kilka razy jechałem ul Ślężną we Wrocku i oczywiśie nie tyle ile tam wolno, mimo GIGANTYCZNEJ ilości dziur ale na auta na poboczu zwracałem uwagę ...
ale czy nie jest ta, że jak jest fotoradar to musi być wcześniej znak inforujacy o ty, że może zostać zrobione Ci zdjęcie ??
Fotoradary - Wrocław
Tak serio to ciekaw jestem czy lampa błyskowa jest w zakresie homologacji tego urządzenia pomiarowego ujęta czy też nie. Jak spotkam taką Octavkę na ulicy to zatrzymam się aby zapytać operatora o homologację....
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
Fotoradary - Wrocław
a tam, kupcie sobie spray do tablic z tv mango 

Fotoradary - Wrocław
"coconut" pisze:a tam, kupcie sobie spray do tablic z tv mango![]()

tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
Fotoradary - Wrocław
Już kilka razy widziałem jak stali z fotoradarem na przejściu dla pieszych nad jezdnią na ul. Grabiszyńskiej między pl. Legionów a skrzyżowaniem Zaporoskiej ze Szpitalną. Są tam takie duże zielone tablice i trudno ich nie zauważyć !!!! Uważajcie jak tam jedziecie, bo mogą wam fajną fotkę cyknąć
innych fotoradarow nie widziałem i mam nadzieję, że nie zobaczę!! a i już mówiłem, że ten w Kłodzku, jak się leci na Międzylesie, działa więc noga z gazu w tym miejscu 

Fotoradary - Wrocław
"Luckyy" pisze:ale czy nie jest tak ze jak jest fotoradar to musi byc wczesniej znak inforujacy o tym ze moze zostac zrobione Ci zdjecie ??
Tak i owszem poza terenem zabudowanym musi

Pamiętaj, nie dostaniesz drugiej szansy, aby wywrzeć pierwsze wrażenie
Fotoradary - Wrocław
Wydaje mi się, czy jest ona całkiem identyczna jak ta w pierwszym poście:):)
Fotptadary - szczegół ...
- na Sienkiewicza kolo MAMUTA oraz na
- ul.Dmowskiego 7 kolo przejscia dla pieszych.
Uwaga: na Dmowskiego fotki wychodza bardzo ladnie... procz auta widac rowniez kierujacego - ekstra zblizenie
)
- ul.Dmowskiego 7 kolo przejscia dla pieszych.
Uwaga: na Dmowskiego fotki wychodza bardzo ladnie... procz auta widac rowniez kierujacego - ekstra zblizenie

Fotoradary - Wrocław
czyżby Cię uwiecznili na takim zbliżeniu...? 

była LANCIA MUSA:((
nowe cavallino rampante:)))) tylko w innym opakowaniu:)))
tel. 504 279 488
tel. 504 279 488
Fotoradary - Wrocław
no ja chciałem kupić ale nie zdążyłem zadzwonić. bardzo tego żałuje"coconut" pisze:a tam, kupcie sobie spray do tablic z tv mango

Przysłowia tracą na aktualności: Szewc już nie hasa boso.
Fotoradary - Wrocław
przecież i tak nie działa, więc nie straciłeś przynajmniej kasy..."Ragnarok" pisze:no ja chciałem kupić ale nie zdążyłem zadzwonić. bardzo tego żałuje"coconut" pisze:a tam, kupcie sobie spray do tablic z tv mango

była LANCIA MUSA:((
tel. 504 279 488
tel. 504 279 488
Fotoradary - Wrocław
skąd wiesz, sprawdzałeś 

Przysłowia tracą na aktualności: Szewc już nie hasa boso.