Nie, nie uważam. Za to uważam, że chyba jesteś przewrażliwiony albo masz gorszy dzień, nie uważaszprzemas81 pisze: Chyba zbędna ironia,nie uważasz???
serdecznie pozdrawiam...

Serdecznie pozdrawiam.
Moderator: wujekp
Nie, nie uważam. Za to uważam, że chyba jesteś przewrażliwiony albo masz gorszy dzień, nie uważaszprzemas81 pisze: Chyba zbędna ironia,nie uważasz???
serdecznie pozdrawiam...
Nie -nie pomilczał wysłał pw w tej sprawie- bo nie widziałem potrzeby zamykania tematu ,który po części jest małą historią tych spotkań na wybrzeżu,w których już nie będę brał udziału.Rafako pisze:Bogdan pomilczałWatazka pisze:Ponownie otwarty.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Serdecznie pozdrawiam.
Maniek jak w życiu -myślę ,że pojadą nowi i relacje będą nadal ja pewien etap zamknąłem.marmal pisze:Szkoda iż ten odcinek historii się powoli zamyka - zawsze chętnie oglądałem relacje znad morza i uśmiechnięte twarze lancio-maniaków
Gros pisze:Maniek jak w życiu -myślę ,że pojadą nowi i relacje będą nadal ja pewien etap zamknąłem.marmal pisze:Szkoda iż ten odcinek historii się powoli zamyka - zawsze chętnie oglądałem relacje znad morza i uśmiechnięte twarze lancio-maniaków
Do usłyszenia Przemasprzemas81 pisze:Gros pisze:Maniek jak w życiu -myślę ,że pojadą nowi i relacje będą nadal ja pewien etap zamknąłem.marmal pisze:Szkoda iż ten odcinek historii się powoli zamyka - zawsze chętnie oglądałem relacje znad morza i uśmiechnięte twarze lancio-maniaków
jeden się zamyka a drugi otwiera,jak to w życiu a morze jak to morze-długie i szerokie.......
nieraz to wspomnimy,
p.s.Bogan-do usłyszenia w grudniu,ma sie rozumieć![]()
marmal pisze:Szkoda iż ten odcinek historii się powoli zamyka - zawsze chętnie oglądałem relacje znad morza i uśmiechnięte twarze lancio-maniaków
Nio bo czekam i czekamBea pisze:marmal pisze:Szkoda iż ten odcinek historii się powoli zamyka - zawsze chętnie oglądałem relacje znad morza i uśmiechnięte twarze lancio-maniaków
Maliniak zrobił ostatnio masę zdjęć i przesłał mi na maila, ale w takim programie, że trudno to ogarnąć. Jak znajdę trochę czasu to spróbuję wkleić, bo było zajefajnie
Mi też miał wysłać a już czekam i czekamBea pisze:marmal pisze:Szkoda iż ten odcinek historii się powoli zamyka - zawsze chętnie oglądałem relacje znad morza i uśmiechnięte twarze lancio-maniaków
Maliniak zrobił ostatnio masę zdjęć i przesłał mi na maila, ale w takim programie, że trudno to ogarnąć. Jak znajdę trochę czasu to spróbuję wkleić, bo było zajefajnie
- a szkodaMaciej pisze:Jak widac w Kołobrzegu kobiet nie gwałcą,głodem nie morzą .