Kappa - szyba czołowa
Kappa - szyba czołowa
witam, post traktuje jako akt desperacji wiec prosze o wyrozumiałość. Bez rozwodzenia sie MA KTOS CZOŁÓWKE DO KAPPY?
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Kappa - szyba czołowa
Pewnie sporo autoszklarzy ma szybe do szkapy.
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Kappa - szyba czołowa
jest na allegro kilka nz częśći zadzwoń i zapytaj
Landrynka -Y 1,2 16V
zamiast Pasikonika srebrna Santarita:)
zamiast Pasikonika srebrna Santarita:)
Kappa - szyba czołowa
tylko oni za nowa chca ok 1200 PLN"Nat" pisze:Pewnie sporo autoszklarzy ma szybe do szkapy.
i nie jest to szyba z logo LANCIA - nie wiem ile taka kosztuje - ale sie dowiem ...
Kappa - szyba czołowa
Mam ten sam problem, od 2m-cy szukam, nie licz na to że znajdziesz.
Ja jak znalazłem to gośc tak wyciął, że ja bym to lepiej zrobił. Wycharatana jak brzeszczotem.
Nowa po znajomości SEKURIT SOLEXTRA, niebieska 950 zł z montażem.
Ja jak znalazłem to gośc tak wyciął, że ja bym to lepiej zrobił. Wycharatana jak brzeszczotem.
Lancia i jeszcze raz Lancia
Lancia Kappa 2,4 20V LX Bi-Power
Kappa - szyba czołowa
Z szybami w Kappie (przód i tył) problem jest tego typu ze uszczelka jest wulkanizowana z szybą. Wycięcie szyby bez uszkodzenia uszczelki jest niesamowicie trudne a w przypadku szyby tylnej praktycznie niemozliwe. Dlatego znalezienie używki jest trudne.
szyba
ja juz jezdze z 3 gwiazdkami od 2,5 roku.szukalem wszedzie ale cena nie za ciekawa od 1200-1500 zeta.wiec jezeli jest szyba za 9 paczek a istnieje koniecznosc wymiany to lepiej sie nie zastanawiac.biorac jednak pod uwage czystosc naszych drog to zastanawiam sie na jak dlugo to bedzie nowa szyba bo jak sie ma pecha to mozna wylapac kamyk zaraz po wyjezdie z servisu"Marcin_D" pisze:Mam ten sam problem, od 2m-cy szukam, nie licz na to że znajdziesz.

Romo Kappa 2000 Turbo (LPG)
Kappa - szyba czołowa
Mam możliwość wymiany szyby z AC (przy okazji zbitego reflektora) w autoryzowanym serwisie w ADF we Wrocku.
Tam za szybę wołają sobie 1600 pln + uszczelka, klej i robocizna.
Zastanawiam się tylko czy zlecać im to, bo ostatnio Grzole postraszył mnie,
że wymiana spartaczona objawia się dokuczliwymi trzaskami deski rozdzielczej...
Tam za szybę wołają sobie 1600 pln + uszczelka, klej i robocizna.
Zastanawiam się tylko czy zlecać im to, bo ostatnio Grzole postraszył mnie,
że wymiana spartaczona objawia się dokuczliwymi trzaskami deski rozdzielczej...
Kappa - szyba czołowa
Ja w serwisue też pytałem -kompletna robota 1800zł.
Właśnie w pitek zamówiłem szybę u kumpla, we wtorek wklejka - koszt całkowity 950zł, tak że jest różnica. A szyba poszła z AC tak że nawet jestem trochę do przodu.
Na allegro obdzwoniłem wsystko co możliwe, t co kupiłem to właśnie jakiś tłuk wycinal bo pociał cała uszczelkę. Jak gadałem z kumplem to mi powiedział że ta szyba jest spoko do wycięcia tylko trzeba mieć doświdczenie, bo teraz to jest dużo aut gdzie takie szyby zakładaj.
Właśnie w pitek zamówiłem szybę u kumpla, we wtorek wklejka - koszt całkowity 950zł, tak że jest różnica. A szyba poszła z AC tak że nawet jestem trochę do przodu.
Na allegro obdzwoniłem wsystko co możliwe, t co kupiłem to właśnie jakiś tłuk wycinal bo pociał cała uszczelkę. Jak gadałem z kumplem to mi powiedział że ta szyba jest spoko do wycięcia tylko trzeba mieć doświdczenie, bo teraz to jest dużo aut gdzie takie szyby zakładaj.
Lancia i jeszcze raz Lancia