Lybra - ustawienie świateł drogowych
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: Sylwester
Lybra - ustawienie świateł drogowych
Przejrzałem forum , ale nie znalazłem odpowiedzi więc założyłem nowy temat. Oględziny lamp tez nie dały mi odpowiedzi. Białe plastikowe elementy do regulacji chyba dotyczą jedynie świateł mijania. Czy istnieje możliwość regulacji - podniesienia świateł drogowych ? Posiadam lybrę 2000 rok . Proszę o porady , bo świecą tragicznie. 

-
- Forumowicz/ka
- Imię: Michał
Re: Lybra - ustawienie świateł drogowych
Sprawdź najpierw,czy masz prawidłowo zamontowaną żarówkę.sylvester007 pisze:Przejrzałem forum , ale nie znalazłem odpowiedzi więc założyłem nowy temat. Oględziny lamp tez nie dały mi odpowiedzi. Białe plastikowe elementy do regulacji chyba dotyczą jedynie świateł mijania. Czy istnieje możliwość regulacji - podniesienia świateł drogowych ? Posiadam lybrę 2000 rok . Proszę o porady , bo świecą tragicznie.
Regulacja wysokości świateł (ręczna) dotyczy całej lampy i zabawę nią zostaw diagnoście, jeśli stwierdzi złe ustawienie wiązki światła.
Lancia Kappa 2.0 20V
Saab 9-5 2.8 Turbo6 XWD
Saab 9-5 2.8 Turbo6 XWD
-
- Forumowicz/ka
- Imię: Sylwek
Re: Lybra - ustawienie świateł drogowych
Dokładnie jak pisze Gros nietrudno w tych lampach źle założyć żarówkę tak miałem z lewą jak sprowadziłem od makaroniarzy. Poprawne włożenie i jest git.Pozdro